ByMERZİFONLU
Community
az oyna resimle. o el ne öyle. hem rengi kötü hem çarpık çurpuk. @Pleasewait 'imi kıskanıyon ne.
Kiymetini bilecek birinin elinde olması daha güzel abim
bayrama kadar ne kullanırsa işteKiymetini bilecek birinin elinde olması daha güzel abim
Guzel gunlerde kullan ????
Abim sen ultem istedin de biz mi olmaz dedik ama aynisi yok iste ????bayrama kadar ne kullanırsa işte
satış kanalı ya site adresi varmı üstadım@Electro Vape nin likitleri, çok farklı ve güzel tadlara sahipler,
BeğendimEkli dosyayı görüntüle 40998
@Electro Vape hocama Özel mesaj atın isterseniz. Bilgi verirsatış kanalı ya site adresi varmı üstadım
tşk ederim üstadım@Electro Vape hocama Özel mesaj attın isterseniz. Bilgi verir
Rica ederim. Ne demektşk ederim üstadım
Kardeşim param olsa her kıyafete göre modum olur inan bana. ????????????"Mod. . " olmuş istediği renk olur, ben olsam moda göre renk atardım dicem ama mavi den başka zor bende..
olmayan halin böyle. paralandığında görüşmeyelim lütfen.Kardeşim param olsa her kıyafete göre modum olur inan bana. ????????????
Ben komutansız yapamam. Bilirsin beni. Beylikdüzü dostlarımı bırakmam daha rakı içicez. ????????????olmayan halin böyle. paralandığında görüşmeyelim lütfen.
taam taam bi dicoyla gönlümü alırsın o zamanBen komutansız yapamam. Bilirsin beni. Beylikdüzü dostlarımı bırakmam daha rakı içicez. ????????????
Dico yokki şekerim. ???? Dicoda kalmadı. ????????????taam taam bi dicoyla gönlümü alırsın o zaman