@Pleasewait @qersnc Allah sizlerede kolaylık versin
Allah razı olsun hayallerimi çalan Kardeşim.@Pleasewait @qersnc Allah sizlerede kolaylık versin
Bende gözümü sx mini G Class dikmiştim ama, avucumuzu yaladık????Allah razı olsun hayallerimi çalan Kardeşim.
Abi şu KS'nin detaylı fotoğraflarını atar mısın rica etsem
Çok mantıklı tasarım aslında, bulursam bende şaapayım.
yok be buhardaş... 1 yıldır her mecrada aradım.. 1 kişide çıktı ESF de hediye yolladı sağolsun.. BEn yedek camları alabilirsem alamandaki site çakallık yapmadan.. ben tam takım aramam gayrı.. Sana kolaylıklar dilerim.Çok mantıklı tasarım aslında, bulursam bende şaapayım.
Kargo çıkıyorum dedikten sonra kaç hafta geçti sahiden? Hahaha@Pineapple bu oyuncak hala bende la :/Ekli dosyayı görüntüle 36924
Hahaha, dur bi özelden şaapıp karışık hediye paketi yapam sanaKargo çıkıyorum dedikten sonra kaç hafta geçti sahiden? Hahaha
Kullanıyorsan patlatana çatlatana kadar kullan,senden değerli değil????????
Hocam arayınca değil, saçma sapan bir yerde çıkar kesin karşımayok be buhardaş... 1 yıldır her mecrada aradım.. 1 kişide çıktı ESF de hediye yolladı sağolsun.. BEn yedek camları alabilirsem alamandaki site çakallık yapmadan.. ben tam takım aramam gayrı.. Sana kolaylıklar dilerim.