Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ofis halleri...

ClaWqb.jpg

43A56247-F93B-4109-B1AA-792712A313B6.jpeg

Gerçeklikten duyulan rahatsızlık zerre umrumda değil.. Mesajları, duvar yazılarını, köşe yazılarını, kişileri, kitapları, broşürleri, sözleri, ezgileri, deyişleri, türküleri, marşları, festivalleri, resimleri, fotoğrafları keyfinizce sansürleyebilirsiniz fakat düşüncelere yemiyor o. Hayatım boyunca kimseyi tehdit etmedim, bunu söyleyen ya da söyleyenlerin önce kendi çatal dillerine bakmalarını niyaz ediyorum. Beni felsefeyle anla iki gözüm tarihle yargıla diyor hem Ahmet Kaya’ya hem İsmet Özel’e selam çakıyorum, Ne bir godiva geçer bu sokaktan ne bir kimse kör olur, aman meraklanmayın.
Rahatsızlığınızı alıp çok farklı alanlarda değerlendirmeniz dileğiyle, Eyvallah :)

Dostlara selam ve sevgiler ????????‍♂️

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 36299

Gerçeklikten duyulan rahatsızlık zerre umrumda değil.. Mesajları, duvar yazılarını, köşe yazılarını, kişileri, kitapları, broşürleri, sözleri, ezgileri, deyişleri, türküleri, marşları, festivalleri, resimleri, fotoğrafları keyfinizce sansürleyebilirsiniz fakat düşüncelere yemiyor o. Hayatım boyunca kimseyi tehdit etmedim, bunu söyleyen ya da söyleyenlerin önce kendi çatal dillerine bakmalarını niyaz ediyorum. Beni felsefeyle anla iki gözüm tarihle yargıla diyor hem Ahmet Kaya’ya hem İsmet Özel’e selam çakıyorum, Ne bir godiva geçer bu sokaktan ne bir kimse kör olur, aman meraklanmayın.
Rahatsızlığınızı alıp çok farklı alanlarda değerlendirmeniz dileğiyle, Eyvallah :)

Dostlara selam ve sevgiler ????????‍♂️
Değil mi?
Halbuki elektronik sigara platformu, siyasi görüş ve imgelerin paylaşılması ve övülmesi gereken bir yer.

Değil mi?
Halbuki elektronik sigara platformu, siyasi görüş ve imgelerin paylaşılması ve övülmesi gereken bir yer.

Rica ediyorum kendi işinize bakın, gerçekten zerre sevmiyorum sizi ve tavrınızı, herhangi bir saygısızlığım olmadı şahsınıza, dolayısıyla beni muhattap almayın. Söyleyecek çok şeyim var lakin anlayacağınıza dair şüphelerim daha fazla olduğu için ve gerçekten diyaloğa girmek istemediğim için bir şey demiyorum.
Selametle.

Rica ediyorum kendi işinize bakın, gerçekten zerre sevmiyorum sizi ve tavrınızı, herhangi bir saygısızlığım olmadı şahsınıza, dolayısıyla beni muhattap almayın. Söyleyecek çok şeyim var lakin anlayacağınıza dair şüphelerim daha fazla olduğu için ve gerçekten diyaloğa girmek istemediğim için bir şey demiyorum.
Selametle.
Lütfen sevmeyin beni, çünkü sizin gibi düşünmüyorum. İdeolojik yapılarımız aynı yada ayrı olabilir, bunun bir önemi yok. Malum ki, İstediğinize inanıp, savunmakta hürsünüz.
Yalnız, bu yersiz haller beni rahatsız ediyor.
Her şey yerinde güzel, olmadık yerlerde sırıtıyor.

İnsanların düşünce tarzları ve hayat felsefeleri farklı olabilir, hatta birbirlerini sevmeyebilirler fakat aslolan saygıyı ve muhatabın insan olduğu için sevgiyi unutmamaktır.

Siyasi görüşlerimiz ne kadar farklı olursa olsun aynı hobiyi paylaşan insanlarız bence önemli olan budur. Paylaşmak arkadaşlığın ve dostluğun ilk adımıdır, bu nedenle ne kadar yüz yüze görüşemesekte aslında arkadaş sayılırız.

İlişkilerimize siyaset ve din gibi unsurları karıştırmak, dünya tarihinden de görüleceği üzere anlaşmazlıkları ön plana çıkaracak ve kavgalara sebep olacaktır. Bu nedenle bizi ayrıştıran değil bizi birleştiren özneler üzerinde yoğunlaşmalıyız.

@Turk Ve @Mordor Buharcısı şahsen tanımamama rağmen muhabbet ettğim ve görüşlerine saygı gösterdiğim insanlarsınız, fakat kavga etmeye, hatta görüşleriniz farklı diye birbirinizi farklı köşelere itmeye gerçekten gerek yok.

En azından bu benim nacizane görüşümdür.

Selamlar ve saygılar...

Cidden sıkıldık bu tavırdan. Ayrımda yapmıyoruz. Sürekli sözüm ona biz aradayız. İsa’ya desek haklısın, Musa bizim üzerimizden hayat felsefesini açıklıyor, Musa’ya desek haklısın, bu defa İsa’nın hayat görüşünün ne kadar muazzam, bizim ise ne kadar sığ olduğumuz sonucu yüzümüze çarpılıyor.

Sihirli Anlıklar diye bir bölümde bir arkadaşımız diyor ki bakınnn ben ne özgür ne demokrat biriyim, öteki de gelip diyor ki olmazzzzz burası forum.

Olur desek zaten kan gövdeyi götürüyor, olmaz desek kelime kelime sürek avı başlıyor.

Neyse ya, biz ne anlatıyoruz ki, bu muhteşem fikir dünyasını anlamak kim, biz kim.

@Pineapple @KeaSH07 @Pleasewait kesinlikle galiz küfür dışında karışmıyoruz.

Buyrun elektronik sigara forumu, sihirli anlıklar bölümü, aynen devam, Ahmet Kaya' ya selam çakın, Gezi olaylarının hesabını sorun.

Karşı tarafta boş durmasın ama, bölüm sihirli anlıklar sonuçta. Onlarda bir başka yere selam çaksın. Onlarda hesap sorsun.

Rapor, özel mesaj istemiyorum, meydan sizin.

Yok ya, özgürlükmüş, sansürmüş, siyasetmiş... Buyrun beyler bayanlar artık SBTV'de bitip tükenmeyen kamplaşmanın , milyon kez ifade edilen görüşlerin merkezlerinden biridir.

Su faturası dersin, rapor düşer,siyasetttttt, Türkçülük gününü kutlar biri, rapor düşer, siyasetttttttt.

Aman dersin, kırılmasın kimse dersin. Yeter ki canları sıkılmasın, sansürcü yaparlar, hain yaparlar!

Bıktık, usandık ya!

@Koba @Pineapple ve nezdinde tüm moderatör arkadaşlara da tavsiyem darlanmayın bence kavga olursa iş hakarete dönerse ceza verirsiniz. Nihayetinde burası forum aktifte bir forum kimseye ne konuşmaması gerektiğini nelere dikkat etmesi gerektiğini anlatacak zamanınız olmamalı. Kimseninde ebeveyni değilsiniz.

Darlanma başkan gel ben sana trabzonda bir yemek yedireyim sonra da rakıya götüreyim . Öyle sinirlerin alınmış bir şekilde git gürcüye:))

@Koba @Pineapple ve nezdinde tüm moderatör arkadaşlara da tavsiyem darlanmayın bence kavga olursa iş hakarete dönerse ceza verirsiniz. Nihayetinde burası forum aktifte bir forum kimseye ne konuşmaması gerektiğini nelere dikkat etmesi gerektiğini anlatacak zamanınız olmamalı. Kimseninde ebeveyni değilsiniz.

Darlanma başkan gel ben sana trabzonda bir yemek yedireyim sonra da rakıya götüreyim . Öyle sinirlerin alınmış bir şekilde git gürcüye:))

Üstad darlanılmayacak gibi değil. Sansürle suçlamak nedir ya, ve bu insan sizi biliyor, dünya görüşünüze, nezaketinize hakim.

İsteniyor ki bitip tükenmeyen kamplaşma şu 3900 üyeli yerde de devam etsin.

Aynen yemek yiyelim dostlar, içen varsa rakı içelim, burada en azından dostluğumuza hiçbir şeyi bulaştırmayalım.

Üstad darlanılmayacak gibi değil. Sansürle suçlamak nedir ya, ve bu insan sizi biliyor, dünya görüşünüze, nezaketinize hakim.

Aynen yemek yiyelim dostlar, içen varsa rakı içelim, burada en azından dostluğumuza hiçbir şeyi bulaştırmayalım.

Türk milleti dünyanın başına da yönetme sevdasından bela olmuştur. Bu genetiği alamayız damarlarından . Ancak bir orta yol bulunur yahu. Şurada sağlam bir yumruk olmanın derdindeyiz. Yoksa herkesin çok daha önemli işleri vardır.
Tanışacağız elbet buluşacağız saygıdeğer insan. Zaten siz gelmiyorsunuz öyle gözüküyorki ben bir istanbul çıkartması yapıcam . Kayınvalideler de baya sitem ediyor zaten :D ama işlerim yoğun napim hareket etmem çok zor:)

Gel sen gel Ankara'ya :D

İçelim İçelim Şenlenelim, Kendimizden Geçelim????

IMG_20200701_181907.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri