Serkan35
Community
Bilgi verdiğiniz için teşekkür abi. Afiyet bal şeker olsun... Bu arada ben Serkan abi...Aleyküm selam, 6 şişe likit
Bilgi verdiğiniz için teşekkür abi. Afiyet bal şeker olsun... Bu arada ben Serkan abi...Aleyküm selam, 6 şişe likit
Değil mi?Ekli dosyayı görüntüle 36299
Gerçeklikten duyulan rahatsızlık zerre umrumda değil.. Mesajları, duvar yazılarını, köşe yazılarını, kişileri, kitapları, broşürleri, sözleri, ezgileri, deyişleri, türküleri, marşları, festivalleri, resimleri, fotoğrafları keyfinizce sansürleyebilirsiniz fakat düşüncelere yemiyor o. Hayatım boyunca kimseyi tehdit etmedim, bunu söyleyen ya da söyleyenlerin önce kendi çatal dillerine bakmalarını niyaz ediyorum. Beni felsefeyle anla iki gözüm tarihle yargıla diyor hem Ahmet Kaya’ya hem İsmet Özel’e selam çakıyorum, Ne bir godiva geçer bu sokaktan ne bir kimse kör olur, aman meraklanmayın.
Rahatsızlığınızı alıp çok farklı alanlarda değerlendirmeniz dileğiyle, Eyvallah
Dostlara selam ve sevgiler ????????
Değil mi?
Halbuki elektronik sigara platformu, siyasi görüş ve imgelerin paylaşılması ve övülmesi gereken bir yer.
Lütfen sevmeyin beni, çünkü sizin gibi düşünmüyorum. İdeolojik yapılarımız aynı yada ayrı olabilir, bunun bir önemi yok. Malum ki, İstediğinize inanıp, savunmakta hürsünüz.Rica ediyorum kendi işinize bakın, gerçekten zerre sevmiyorum sizi ve tavrınızı, herhangi bir saygısızlığım olmadı şahsınıza, dolayısıyla beni muhattap almayın. Söyleyecek çok şeyim var lakin anlayacağınıza dair şüphelerim daha fazla olduğu için ve gerçekten diyaloğa girmek istemediğim için bir şey demiyorum.
Selametle.
@Koba @Pineapple ve nezdinde tüm moderatör arkadaşlara da tavsiyem darlanmayın bence kavga olursa iş hakarete dönerse ceza verirsiniz. Nihayetinde burası forum aktifte bir forum kimseye ne konuşmaması gerektiğini nelere dikkat etmesi gerektiğini anlatacak zamanınız olmamalı. Kimseninde ebeveyni değilsiniz.
Darlanma başkan gel ben sana trabzonda bir yemek yedireyim sonra da rakıya götüreyim . Öyle sinirlerin alınmış bir şekilde git gürcüye)
Üstad darlanılmayacak gibi değil. Sansürle suçlamak nedir ya, ve bu insan sizi biliyor, dünya görüşünüze, nezaketinize hakim.
İsteniyor ki bitip tükenmeyen kamplaşma şu 3900 üyeli yerde de devam etsin.
Aynen yemek yiyelim dostlar, içen varsa rakı içelim, burada en azından dostluğumuza hiçbir şeyi bulaştırmayalım.
Gel sen gel Ankara'yaÜstad darlanılmayacak gibi değil. Sansürle suçlamak nedir ya, ve bu insan sizi biliyor, dünya görüşünüze, nezaketinize hakim.
Aynen yemek yiyelim dostlar, içen varsa rakı içelim, burada en azından dostluğumuza hiçbir şeyi bulaştırmayalım.
İçelim İçelim Şenlenelim, Kendimizden Geçelim????Üstad darlanılmayacak gibi değil. Sansürle suçlamak nedir ya, ve bu insan sizi biliyor, dünya görüşünüze, nezaketinize hakim.
Basiyim mi raporu simdi sana, dernek var kardesim, iciyorsan git orda ic
Kafam kıyak, neredeyim ben????Basiyim mi raporu simdi sana, dernek var kardesim, iciyorsan git orda ic
Afiyet olsun simdiden ????????