mod kbox mini c mi üstadım.?Full Metal Moorning ????
Ekli dosyayı görüntüle 35349
Joyetech EVic üstat. @azash kardeşimin hediyesi ???? ama bu halini görse kesin geri ister ????mod kbox mini c mi üstadım.?
3 silahşörler ????
Good Bad Ugly
Major elime sığmadı, dartanyan yatıyor ????3 silahşörler ????
Şu squape nduro'ya az daha sahip olacak'ken, beklenmedik aksilikler olunca, alamadım. Her şey bir anda bozulurmu ya, tv, çamaşır makinesi, süpürge makinesi, hepsi bir anda bozuldu. Böylelikle Nduro hayalleri suya düştü????
valla ben tcde başarısız boğaz vurumunda boğaz vurumuna rağmen aromasında çok başarılı buldum 1.5mm ve altı hava ayarında içen boğaz vurumu arayan bir yanınız varsa edinirsiniz umarım.Şu squape nduro'ya az daha sahip olacak'ken, beklenmedik aksilikler olunca, alamadım. Her şey bir anda bozulurmu ya, tv, çamaşır makinesi, süpürge makinesi, hepsi bir anda bozuldu. Böylelikle Nduro hayalleri suya düştü????
Evet boğaz vurumu seviyorum. Havadar atomizer'lerden bişey anlamıyorum. Bol bol hava geliyor????valla ben tcde başarısız boğaz vurumunda boğaz vurumuna rağmen aromasında çok başarılı buldum 1.5mm ve altı hava ayarında içen boğaz vurumu arayan bir yanınız varsa edinirsiniz umarım.
Hocam müsait olduğunuzda corona için sarım ve pamuklama resmi rica edebilirmiyim????Sagliniza millet...