E petite ayrı güzel zaten sevdalısıyım ama benim gözüm şu kişiselleştirilmiş şişeye takıldı onu bi özelden konuşsak mı kara kartal sevdalısı abim ?Cumleten iyi haftalar!
Ekli dosyayı görüntüle 5764
E petite ayrı güzel zaten sevdalısıyım ama benim gözüm şu kişiselleştirilmiş şişeye takıldı onu bi özelden konuşsak mı kara kartal sevdalısı abim ?
Logo falan daha önce görmüştüm ne zamandır sorcam sorcam unutuyorum baktım görünce hemen sorayım dedim ikamet istanbul abicim teklifin için sağolasın yolum ankaraya düşerse haber ederim. Sticker olayı güzel valla böyle eşyalarını kişiselleştirenlere hep özeniyorum. Güzel günlerde buharla cansın !!hahah eyvallah üstadım, bi esprisi yok yav kendime logo yapmıştım ta ne zaman takılıyorum öyle kafama göre sticker bastırdım, yapıştırıyorum oraya buraya
555/realcig var o şişede de 9mg biobase 70/30.
ikamet Angaramıydı hep unutuyorum, gel buyur birlikte içelim Sarıp göndereyim en olmadı, köpeen olsun afedersin.
Bizim ankaradakilerin başı kel kalsın değil mi ???? hep il dışı hep il dışı ????hahah eyvallah üstadım, bi esprisi yok yav kendime logo yapmıştım ta ne zaman takılıyorum öyle kafama göre sticker bastırdım, yapıştırıyorum oraya buraya
555/realcig var o şişede de 9mg biobase 70/30.
ikamet Angaramıydı hep unutuyorum, gel buyur birlikte içelim Sarıp göndereyim en olmadı, köpeen olsun afedersin.
Bizim ankaradakilerin başı kel kalsın değil mi ???? hep il dışı hep il dışı ????
Güle güle kullanın hocam.
Nazik davetiniz için teşekkür ederim hocam. Hazır coil atomizere veda edeli çok oldu hocam. Müsait bir vakitte çayınızı içmeye geliriz ????hazır coil kullanmayan herkese kapımız açık hocam, dikmen'de polis evinin orda ofis. Mesai saatleri içinde gel buyur çay kahve içmeye her zaman beklerim
hazır coil niye olmasın dedim, tel pamuk yapmaya üşenip hazır kullanan adam zaten üşenip dışarıya çıkıp bana falan gelmeye kalkışmaz diye düşündüm yani yanlış anlaşılma olmasın
sevgiler.