Latakia mı o ?
Evet bitirim artık.Latakia mı o ?
Valla o soldaki maviliden de var, sağdaki kara oğlandan da. Maviliyi hiç sevmedim, klonları daha iyi geldi ama latakianın rengi koyu gibi geldi bana biraz. 1 ay oldu bendeki biraz daha açık renkliEvet bitirim artık.
Clonları da iyi, zaten clonlar doktora yapıyor artık bu likitte, Quartet de bekledikçe kararıyor, aslında sabredip 2 ay sonra falan açmak lazım da nerde bizde o sabır ???? .Valla o soldaki maviliden de var, sağdaki kara oğlandan da. Maviliyi hiç sevmedim, klonları daha iyi geldi ama latakianın rengi koyu gibi geldi bana biraz. 1 ay oldu bendeki biraz daha açık renkli
Sabredilemeyecek kadar güzel bir likit. Collection Vape'nin deneme setlerinden aldım, onun rengi daha açık. Hayret ettim. Bilerek bir miktar bekletiyorum ilerleyen aşamalarda rengi nereye doğru evrilecek diye.Clonları da iyi, zaten clonlar doktora yapıyor artık bu likitte, Quartet de bekledikçe kararıyor, aslında sabredip 2 ay sonra falan açmak lazım da nerde bizde o sabır ???? .
Collection Vape Quartet i güzelse onu da listeye alalım. Oakvape te de var likit olarak ama sürdürebilir stok önemli kullanıcılar için, devamlı stok yok diyor.Sabredilemeyecek kadar güzel bir likit. Collection Vape'nin deneme setlerinden aldım, onun rengi daha açık. Hayret ettim. Bilerek bir miktar bekletiyorum ilerleyen aşamalarda rengi nereye doğru evrilecek diye.
ağır abiymiş bu eski kulağı kesikler gibi duruyor
O kadarda ağır sayılmaz sadece 145 gramağır abiymiş bu eski kulağı kesikler gibi duruyor
görünümü ağır abiO kadarda ağır sayılmaz sadece 145 gram