Anlık Sihirli Anlıklar-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla o soldaki maviliden de var, sağdaki kara oğlandan da. Maviliyi hiç sevmedim, klonları daha iyi geldi ama latakianın rengi koyu gibi geldi bana biraz. 1 ay oldu bendeki biraz daha açık renkli
Clonları da iyi, zaten clonlar doktora yapıyor artık bu likitte, Quartet de bekledikçe kararıyor, aslında sabredip 2 ay sonra falan açmak lazım da nerde bizde o sabır ???? .

Clonları da iyi, zaten clonlar doktora yapıyor artık bu likitte, Quartet de bekledikçe kararıyor, aslında sabredip 2 ay sonra falan açmak lazım da nerde bizde o sabır ???? .
Sabredilemeyecek kadar güzel bir likit. Collection Vape'nin deneme setlerinden aldım, onun rengi daha açık. Hayret ettim. Bilerek bir miktar bekletiyorum ilerleyen aşamalarda rengi nereye doğru evrilecek diye.

Sabredilemeyecek kadar güzel bir likit. Collection Vape'nin deneme setlerinden aldım, onun rengi daha açık. Hayret ettim. Bilerek bir miktar bekletiyorum ilerleyen aşamalarda rengi nereye doğru evrilecek diye.
Collection Vape Quartet i güzelse onu da listeye alalım. Oakvape te de var likit olarak ama sürdürebilir stok önemli kullanıcılar için, devamlı stok yok diyor.

2Oyp72.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri