Türk
Council
o nasıl soru öyle, önümüzdeki 2 hafta için dolu ama 2 arkadaşa sözüm var, ondan sonraki hafta gönderirim. itin olsun, rum malını mı esirgeyeceğim..Yaaa arkadaş yokmu bize GUS gönderecek biri takalayım biraz
o nasıl soru öyle, önümüzdeki 2 hafta için dolu ama 2 arkadaşa sözüm var, ondan sonraki hafta gönderirim. itin olsun, rum malını mı esirgeyeceğim..Yaaa arkadaş yokmu bize GUS gönderecek biri takalayım biraz
o nasıl soru öyle, önümüzdeki 2 hafta için dolu ama 2 arkadaşa sözüm var, ondan sonraki hafta gönderirim. itin olsun, rum malını mı esirgeyeceğim..
bunu elden çıkarırsam bil ki daha iyisini almışımdır, sorun yok oda sana gelirşincik şöyleki kardeşim benim 6 mayıstan soraaa ramazandı bayramdı olmaz
eee 8 hazirandan sonra kardeşin yok 1 ay temmuzda artık nasipse sen ona göre rezerve et tabi hala durursa sende
Hocam bugün geldi. Dome 2 kullandınız mı bilmiyorum. Üç aşağı beş yukarı aynı gibi. Nasıl anlatılır bilmiyorum kuru buhar dedikleri bu olsa gerek. 4mg likit kullanıyorum o yüzden vurumdan bahsetmem abes olur. Ben beğendim. Çok sıkı gelmedi bana. Bunda flash 17, kayfun v4 ve spica kullanmamın etkisi nedir bilmiyorum.Hocam klon dome v3 nasıl ? İçimi vs. Ben pek etrafta kullanan görmediğim için bir sorayım dedim. Eğer paylaşırsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...
Duyduğuma göre Major kitleriniz çıkmamış hala .
Duyduğuma göre Major kitleriniz çıkmamış hala .
Haydiii ben onu hiç görmedim, Penodat ı major, pipo yu da smok guardian falan sandım, bakmakla görmek arasındaki anlayış işte .çok az kaldı çok azzzzz ama e-pipoya bile yakıştı meret