Floydiian
Community
İyi dedin hocam bende hiç sevmiyorum bu şehri ama kaldık mecburen burada @comandante
iyi eğlenmeler ?Bu masada ki en gariban benim galiba Ekli dosyayı görüntüle 1390
@serkans1 @Redkan @Pleasewait @roadless adı lazım değil ve Mahmut abi onlara etiket yapamadım
Bu masada ki en gariban benim galiba Ekli dosyayı görüntüle 1390
@serkans1 @Redkan @Pleasewait @roadless adı lazım değil ve Mahmut abi onlara etiket yapamadım
geçen gün perşembe napıyorsun diye sormuştun. buymuş demek mekan neresi. keşke öm atsaydın gelirdim.Bu masada ki en gariban benim galiba Ekli dosyayı görüntüle 1390
Ben didim abi, neyse 2 hafta sonra tekrsr olacak o zaman inşallahgeçen gün perşembe napıyorsun diye sormuştun. buymuş demek mekan neresi. keşke öm atsaydın gelirdim.
Kardeşim gönüller bir olsun yeterki. Ama bu buluşmaların devamını bekliyorum. ?Bu masada ki en gariban benim galiba Ekli dosyayı görüntüle 1390
Abi standart hale getirdik valla güzel oluyor ve sayı gün geçtikçe artıyor, bilahare konuşuruzKardeşim gönüller bir olsun yeterki. Ama bu buluşmaların devamını bekliyorum. ?
Tabikide kardeşim. Allah daim eylesin inşallah. ?Abi standart hale getirdik valla güzel oluyor ve sayı gün geçtikçe artıyor, bilahare konuşuruz
kısmet olursa nisanda bir hafta sonu beylikdüzünde büyük bi organizasyon yapmayı düşünüyorum. bilgilerinizeAbi standart hale getirdik valla güzel oluyor ve sayı gün geçtikçe artıyor, bilahare konuşuruz
Eski memleketim. 1 hafta önceden haber verirsen ayarlayalım kendimizi. ?kısmet olursa nisanda bir hafta sonu beylikdüzünde büyük bi organizasyon yapmayı düşünüyorum. bilgilerinize