craver
Community
dibe vurduğum an. bırakıyorum ben bu işi ???
Üstadım biz battık, kaç kurtar kendini
dibe vurduğum an. bırakıyorum ben bu işi ???
High endleri göremeden battikÜstadım biz battık, kaç kurtar kendini
Minuta kullandım 1 günde olsa. Küçük çok şık bir mod. Eziği çiziği olunca iade etmiştim.
Şifa niyetine şuraya 2 3 tane ucuz mod ato paylaşın kurban olayın, gafsaram daralıyor buraya girince
oo taifun kit i geldimi? nasıl güzelmi memnunmusun
pico candır ama resim daha muhteşemForumdaki tum ninjalar high end ve preminyon nerde benim vtc ya da picom bakim? Hah buldum Ekli dosyayı görüntüle 952
Eyvallah hocam.Basucu modu pico hocam eskimez ama hala benim favorim vtc mini.pico candır ama resim daha muhteşem
ben piconun arkasındakinide beğendimEyvallah hocam.Basucu modu pico hocam eskimez ama hala benim favorim vtc mini.
Onu farkettim ya ondan eyvallah dedimben piconun arkasındakinide beğendim
oo taifun kit i geldimi? nasıl güzelmi memnunmusun
ben tahmın etmıstım steam tuners ı baya önermısler onun kit i konusunda ama oradan da almak işte mesele.benımde oradan bi siparişim olucak bakalım.eger olurda alıcak bırını bulursak sen yada ben bırbırımıze haber edelım kardesım.ya kayfun v5 kiti alacam yada taifun gt4 kit i alıp hazır elımde tutucam.kısa bır sure sonra gt4 siparişi verıcem bendeSeninki de geldi abi ağlıyor şu anda yanımda
İlk denemede memnun kalmadım abi, sonraki denemelerde akıtmayı kessem de, Steam Tuners yolu gözüktü