Pleasewait
Council
Strangers ve pico v2 bir zamanlar vazgeçilmezimdir benim. Güle güle kullan abim. ?
3 silahşörüm [emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Strangers ve pico v2 bir zamanlar vazgeçilmezimdir benim. Güle güle kullan abim. ?
3 silahşörüm [emoji16]
Senden bildirim gelince tüylerim diken diken oluyor vallahi, tahta 3tane değil miydi senin tahtalar 4 olmuşSeverim o atomizeri. ?
Hocam o mechleti o kadar yüze yakın kullanmayın yaBende ki tahtalar 5 tane. ???Ekli dosyayı görüntüle 692Ekli dosyayı görüntüle 693Ekli dosyayı görüntüle 692
Bir tane mech mod var. Flash 17mm olan için 14500 pille çalışıyor. Diğerleri hepsi regule moddur üstadım. ?Hocam o mechleti o kadar yüze yakın kullanmayın ya
Strangers ve pico v2 bir zamanlar vazgeçilmezimdir benim. Güle güle kullan abim. [emoji4]
hop standı nerden alırız
Eyv artık sıkılık boğaz vurumu fln aramıyorum, gözüme hitap etsin aroma versib kafi, komple keyfe döndü artık iş
demek keyf ha
hmm gördüm wasp bende iyice DL ye kaydımHaha dl rda aldım sen hesap et işte daha ne olsun
Zaten pico v2 aroma da bambaşka bir atomizer. Bulsam bende alırım kaçırmadan. Kardeşim aldı elimden vermiyorda kereta. ?Eyv artık sıkılık boğaz vurumu fln aramıyorum, gözüme hitap etsin aroma versib kafi, komple keyfe döndü artık iş
Sen hele dur az abi gençlere fırsat tanı yeter herşeyi aldınZaten pico v2 aroma da bambaşka bir atomizer. Bulsam bende alırım kaçırmadan. Kardeşim aldı elimden vermiyorda kereta. ?
Kardeşim doğru söylüyorsun. Seni dinlerim ben eyvallah kardeşim. ?Sen hele dur az abi gençlere fırsat tanı yeter herşeyi aldın
hmm gördüm wasp bende iyice DL ye kaydım
aman dikakt et kahve dökme klavye mazallah hahaha