Anlık Sihirli Anlıklar-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam expro driptipi yanlış bilmiyosam. Bende de ultem olanı var aslanhandan aldığım. Ben taktım ama hiç sabit durmuyor. Oringler tutmuyor maalesef çok kolay çıkıyor. Sizde sabit duruyor mu ?

Aynen 3 yıllık expromizer'imin hiç kullanılmamış orjinal driptipi.En az kendi driptip i kadar sağlam duruyor. Chimneyi açıp kapatabiliyorum. Üstelik ağıza likit gelme işini de çözdü sanki.

Hocam expro driptipi yanlış bilmiyosam. Bende de ultem olanı var aslanhandan aldığım. Ben taktım ama hiç sabit durmuyor. Oringler tutmuyor maalesef çok kolay çıkıyor. Sizde sabit duruyor mu ?
Aslanhandaki ultem tam tutmuyor ????
Ben hava yüzüğü oringlerinin altına ip sararken driptip oringlerinide elden geçirdim sonuç :15773140246067816953328054125273.jpg

Aynen 3 yıllık expromizer'imin hiç kullanılmamış orjinal driptipi.En az kendi driptip i kadar sağlam duruyor. Chimneyi açıp kapatabiliyorum. Üstelik ağıza likit gelme işini de çözdü sanki.
Ağıza likit gelmesinden ben muzdaripim ondan driptipleri denerken ida rda'da takılı olan expro ultem gözüme ilişti ama hiç tutmuyor. İplik yine derdimize çare olacak inşallah :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri