RumbleMilita
Community
ogamede bizim lider yodaydı@CevizAğacı biz ne Yoda yı ne angmarın cadı kralını nede gellert grindelwaldı unuturuz unuttururuz )
Ne Voldemort ne de Dumbelldor hepimiz Grindellwald uz. ( bence gelmiş geçmiş en iyi büyücüdür )@CevizAğacı biz ne Yoda yı ne angmarın cadı kralını nede gellert grindelwaldı unuturuz unuttururuz )
bende ogame e başlıyorum bu hafta Öğreneceğim inşallahogamede bizim lider yodaydı
eski 29. evren
eger aranızda 29. evrenden yoda yada mavi varsa selamlar
aradan 6-7 yıl gecti 29. evren bile kalmamış
ne günlerdi be gece avcısıydım
tabi ilk çıktıgında sanırım 12 yıl öncede aktif oynamıştım
3-5 yıl sonra gaza gelip 5-6 ay yine kovaladım
Karanlık madde gibi bikac nakit para ile hızlı iyileştirme çıkardılarbende ogame e başlıyorum bu hafta Öğreneceğim inşallah
ben daha sıfırım öğrenmeye çalışıyorum arkadaşlarımda var eski oyuncular yeniden başladı onlarda bende sardımKaranlık madde gibi bikac nakit para ile hızlı iyileştirme çıkardılar
Oyunun tadı kacti
Bende daha önce online olarak Travian ve goalunited ilk versiyonunu oynamıştım. Takımı birinci lige çıkarınca her gün gelen "takımı bana satar mısın" mesajlarından en yüksek teklife (₺250) "he" diyip güzel bir jübile yapmıştım. O günden sonra online hiç bir oyuna tıklamadım bileBen artık tövbeliyim online oyunlara
Goalunited
Ballersunited
Ogame
Gladiatus
Kurtadam vampirli bir oyun vardi
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 defa kupa kazanıp, bedavaya verdimBende daha önce online olarak Travian ve goalunited ilk versiyonunu oynamıştım. Takımı birinci lige çıkarınca her gün gelen "takımı bana satar mısın" mesajlarından en yüksek teklife (₺250) "he" diyip güzel bir jübile yapmıştım. O günden sonra online hiç bir oyuna tıklamadım bile
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi