Dvarw çok güzel atomizer ama şu driptipini bir türlü sevemedim hocam. İçinde nokta nokta likit biriktirip ağıza veriyor bir süre sonra. Silmek gerekiyor ara sıra. Poddan dönüş mü var yoksaEsenler, pis çevre, kötü çay, güzel likit Ekli dosyayı görüntüle 17083
Yok be hocam, düğün var. hem şarj hem likit deposu yüzünden lustro ve kovma kocaman hazneli dwarv en iyi seçenek oldu. Tabi ki yanında pasito ileDvarw çok güzel atomizer ama şu driptipini bir türlü sevemedim hocam. İçinde nokta nokta likit biriktirip ağıza veriyor bir süre sonra. Silmek gerekiyor ara sıra. Poddan dönüş mü var yoksa
5ml ile günü rahat çıkarır aynen lustro da çift pil bütün rahat tabi podlar hala tam olarak ilgimi çekemediYok be hocam, düğün var. hem şarj hem likit deposu yüzünden lustro ve kovma kocaman hazneli dwarv en iyi seçenek oldu. Tabi ki yanında pasito ile
Esenler mi, semt bizim hocamEsenler, pis çevre, kötü çay, güzel likit Ekli dosyayı görüntüle 17083
Valla podları seviyorum ama keşke pasitonun rba sı, hazır coil kadar çok aroma verse5ml ile günü rahat çıkarır aynen lustro da çift pil bütün rahat tabi podlar hala tam olarak ilgimi çekemedi
Evet EsenlerEsenler mi, semt bizim hocam
hocam nasıl yaptınız acaba anlatabilir misiniz?Asmodus ohmsmium yeniden doğdu
Ekli dosyayı görüntüle 16980
Kargoya verdim. Ömer hocaya gönderdim. ???? Ben bir şey yapmadım açıkçası.hocam nasıl yaptınız acaba anlatabilir misiniz?