ViemorteM
Community
Üzerinde kılıf mi var ben mi yanlış gordum.Birde rba bulabildiniz mi hocam?
Üzerinde kılıf mi var ben mi yanlış gordum.Birde rba bulabildiniz mi hocam?
Evet hocam slikon kılıf var. Tr den almadım. Aliden slikon kılıf, rba ve yedek driptip leriyle full takım sipariş çekmiştim.Üzerinde kılıf mi var ben mi yanlış gordum.Birde rba bulabildiniz mi hocam?
çok eskilerde troy collectors edition nasıl oluyor kiÇok eskilerden [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çok eskilerde troy collectors edition nasıl oluyor ki
2 yıl önce cıkmadı mı ?
eski dediğimizde bunun ilk versiyonu vardı o gelir aklıma 2015den önce üretildi,
Mod güzel hocamHaklısın, ilk göze çarpan troy oluyor. Eskilerden dediğim altında ki mekanik mod caravela idi. Çekmeceleri karıştırırken den geldi, paylaşmak istedim.
Bütün yarınlarda evyapa veya sek e başlıyorum. @shivers
Klon reload rta. İlk kurulum. ÇAT dedi kırıldı teli tutturduğumuz yer. Şuan ohm’u doğru okuyor fakat tellerin ömrü bitince, kırık yuvadan teli çıkarınca bir daha takamıyacağım gerçeği single coil olarak da kullanmak zevk vermicek reload klon almayın arkadaşlar.
Sorma abi ya. Kısa süreli sevindirdi. Ama aroma gerçekten çok iyi. Klon olmasına rağmen beni çok şaşırttı. Malzeme kalitesi gerçekten yerlerde. Kim bilir belki bir gün orjinali nasip olur diyelimGeçmiş olsun kardeşim. Kötü olmuş.
Sorma abi ya. Kısa süreli sevindirdi. Ama aroma gerçekten çok iyi. Klon olmasına rağmen beni çok şaşırttı. Malzeme kalitesi gerçekten yerlerde. Kim bilir belki bir gün orjinali nasip olur diyelim
Gebze den Furkan ben abi
Seni de görmek cok güzel Furkancım. Burasi şampiyonlar ligi sanırım elektirikli ekibinGebze den Furkan ben abi
Seni burada görmek güzel
Kesinlikle öyle abi.Ortam Nezih ve çok güzelSeni de görmek cok güzel Furkancım. Burasi şampiyonlar ligi sanırım elektirikli ekibin
İlke kimya bana hiç etiket göndermedi, ayrıca satılıyor mu?Likit içmek başka, likit yapmak başka. Bu işin mutfağını da çok seviyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 10473