Pleasewait
Council
Severim ben Primoyu. ? ?
Severim ben Primoyu. ? ?
çok kaba baba ya dna 75 daha iyi bence
vicius ant harika bir firma filipinde olmalarına rağmen türkiyedeki cihazlara kargo parasını ödeyerek hizmet veriyor pişman olmazsın ama şu var malesef türkiyede stabwood cihazların değeri her geçen gün azalıyor 2. el piyasası neredeyse ölü derecesinde o yüzden kullanacaksan al biraz şıpsevdi isen aman bulaşma parana yazık etmeÖlçüler şu şekilde, pekde değil gibi
DIMENSION
30mm x 41mm 95mm Height
vicius ant harika bir firma filipinde olmalarına rağmen türkiyedeki cihazlara kargo parasını ödeyerek hizmet veriyor pişman olmazsın ama şu var malesef türkiyede stabwood cihazların değeri her geçen gün azalıyor 2. el piyasası neredeyse ölü derecesinde o yüzden kullanacaksan al biraz şıpsevdi isen aman bulaşma parana yazık etme
vicius ant harika bir firma filipinde olmalarına rağmen türkiyedeki cihazlara kargo parasını ödeyerek hizmet veriyor pişman olmazsın ama şu var malesef türkiyede stabwood cihazların değeri her geçen gün azalıyor 2. el piyasası neredeyse ölü derecesinde o yüzden kullanacaksan al biraz şıpsevdi isen aman bulaşma parana yazık etme
@MR.BERK Primo güzeldir. Ben çok memnunum. Güzel ve kaliteli cihazdır. ?Ölçüler şu şekilde, pek de değil gibi
DIMENSION
30mm x 41mm 95mm Height
Metre ne içinAmeliyathane hazır.Ekli dosyayı görüntüle 449
O oraya nasıl gelmiş bilmiyorum.Metre ne için