Revo
Community
Hocam torkla vidayı sıkalım diyorum ama büyük ihtimal o dişler zaten tutmayacak yapıştırmaktan başka bişey bulamadım
Hocam torkla vidayı sıkalım diyorum ama büyük ihtimal o dişler zaten tutmayacak yapıştırmaktan başka bişey bulamadım
Ozaman bir T5 bulup deniyim uğraşıp çalışan picoyu yalan edeceğime dair bir his var içimde ama neyseBencede tutmaz hocam, eğer yuvalarda deformasyon yoksa yeni vidalar bulmak çözebilir gibi
Ozaman bir T5 bulup deniyim uğraşıp çalışan picoyu yalan edeceğime dair bir his var içimde ama neyse
Hocam sunfix devcon gibi celik macunlari var iki adet oluyor ikisini karistirip hamur sekline getiriyorsunuz eger vida deligini doldurup vidalar ve kurumasini beklerseniz bidaha acilmaz yaklasik 300 kilo kuvvete dayanikliBencede tutmaz hocam, eğer yuvalarda deformasyon yoksa yeni vidalar bulmak çözebilir gibi
Hocam sunfix devcon gibi celik macunlari var iki adet oluyor ikisini karistirip hamur sekline getiriyorsunuz eger vida deligini doldurup vidalar ve kurumasini beklerseniz bidaha acilmaz yaklasik 300 kilo kuvvete dayanikli
Orjinal mi hocam dwarv lar
Sağdaki ida mech soldaki vira galiba
orijinal hocam, aynen ida ve vira
Ne demek hocamTeşekkür ederim hocam, mantıklı bir yöntem müsait bir zamanda deneyeyim, sağolun
Geliyor mu sistem değişikliği hocam ))Herkese Mutlu Hafta Sonları
Ekli dosyayı görüntüle 7977