• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Scar mini vs Swag 2

emirbngl45

Community
Hocalarım iyi akşamlar öncelikle umarım keyifler yerindedir, tek pilli hazır coille kullanacağım dl içim olacak şekilde iki kit araştırdım swag 2 ve Scar mini sizce hangisi hocam swag iki için bazısı iyi diyor bazısı likit kaçtı makina bozuldu gitti diyor scar içinse tfv9 coiller çok likit tüketip aşırı ısınıyor diyorlar sizler ne düşünüyorsunuz eğer daha farklı bir kit öneriniz olursa da önerilere açığım hocalarım iyi akşamlar

Oyla 0
dead rabbit v2 satılıp hazır coile geçilmez????
hazır tel alınmalı öğrenene kadar, iyi pamuk alınmalı, bolca kurulum videosu izlenmeli
baktın olmuyor, mesh rta al
coil derdine kesin çözümdür

katılıyorum çok haklısın :)

meshe ek olarak üstten hava kanallı kylin m tarzı bir şeyler daha iyi olur :)
üstten hava kanallı atomizerler tam yeni başlayanlar için, mesh alacaksan kylin m çok ideal bir atomizer, haklısın üstat
üstten hava kanallılar aroma zayıf diye bir inanış var, alttan hava kanallı atomizerleri aroma olarak geçiyor bazıları, eskidendi top airflow aroma vermiyo yaa muhabbeti...
alacak arkadaşlara dipnot olsun????

hocam açıkçası ben rabbiti hevesle aldım 28 ga telle sarmıştım dual
o teller tatmin etmedi ben mi beceremedim bir daha denemedim sarım hevesi söndü o gün uğraşmıyorum artık
tel kalınlık seçimi yanlış olmuş, 28ga çok çok ince kalır dl için. DL devam edecekseniz kesinlikle düşük ohm tel alacaksınız o şart, zaten arkadaşlar dediler.

Benim naçizane tavsiyem 28ga telleri değerlendirmen olur, 28ga teli twisted olarak sarıp kullanabilirsin. Youtubeden izleyerek rahatça yapılabilir şeyler, ben tükenmez kalem kullanarak 0.3-0.4 ohm teller yapıyordum 28ga ile.

Geri