• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Scar mini vs Swag 2

emirbngl45

Community
Hocalarım iyi akşamlar öncelikle umarım keyifler yerindedir, tek pilli hazır coille kullanacağım dl içim olacak şekilde iki kit araştırdım swag 2 ve Scar mini sizce hangisi hocam swag iki için bazısı iyi diyor bazısı likit kaçtı makina bozuldu gitti diyor scar içinse tfv9 coiller çok likit tüketip aşırı ısınıyor diyorlar sizler ne düşünüyorsunuz eğer daha farklı bir kit öneriniz olursa da önerilere açığım hocalarım iyi akşamlar

Oyla 0
Akşamları arada sırada DL yapan bir adam olarak tavsiyem;
Çift pilli bir mod üzerine Kylin Mİni V2 olabilir.
DL de (benim minimum DL ci olduğum unutulmasın) MTL gibi o tel bu tel yok aroma yok vurum derdi yok. sarıyorum düz 24 ga teli 3,5mm. bakıyorum keyfime. DL gibi bolca likitin yüksek wattlarda tüketileceği sistemlerde hazır coil maliyeti epey fazla olacaktır.

Akşamları arada sırada DL yapan bir adam olarak tavsiyem;
Çift pilli bir mod üzerine Kylin Mİni V2 olabilir.
DL de (benim minimum DL ci olduğum unutulmasın) MTL gibi o tel bu tel yok aroma yok vurum derdi yok. sarıyorum düz 24 ga teli 3,5mm. bakıyorum keyfime. DL gibi bolca likitin yüksek wattlarda tüketileceği sistemlerde hazır coil maliyeti epey fazla olacaktır.

arkadaşın elinde dead rabbit v2 varmış zaten. forumda satışa koymuş.
aynısını bende tavsiye edecektim ama demekki sarım yapmak zor gelmiş kendisine.

Şöyle belirteyim; tek pilli dl kullanımı oldukça zorlu bir süreç oluyor. Pil yetmiyor gün ortasında ya da akşam daha eve varmadan vs. Ancak coilli atomizerler konusunda çok bilgili değilim. 15-20 gün kadar 5-6 coil kullanarak Vaporesso Luxe S kullanmıştım. Atomizerin sızıntı yapmasından gına gelmişti bana.

Ancak Smok ve Vaporesso arasında kalsam Vaporesso yu tercih ederdim mod özelinde. @pantera bu konuda daha bilgilidir bence

arkadaş bana mesaj atmıştı orda az anlattım
tek pille dl cidden zorlar insanı, çift pilli narin cihazlar alınabilir
hazır coilin en önemli derdi tedarikçiler malesef, üstte anlatıldığı gibi coili olmayan mal alınmaz
ben olsam revenger alırım kit
ama smok coilleri vaporessoya göre sanki bi tık daha güzel ama çok eski sistem ya az yenilik lazım
voopoo bana modun ömrü bir yıl diye mesaj attı yardım etmedi ama coili bulunabiliyorsa alınır çok şık cihaz

hocam açıkçası ben rabbiti hevesle aldım 28 ga telle sarmıştım dual
o teller tatmin etmedi ben mi beceremedim bir daha denemedim sarım hevesi söndü o gün uğraşmıyorum artık

bildiğim kadarıyla yanlış yapmışsın. dl içimde tel kalın ohm düşük olur. bence 24 ga tel veya hazır clapton tel ile deneme yapmadan satma elindekini.
bir başka tavsiyemde yakınlarında kullanan birisi muhakkak vardır. ondan yardım al. yoksa burada yardımcı olacak çok arkadaşım var.

hocam açıkçası ben rabbiti hevesle aldım 28 ga telle sarmıştım dual
o teller tatmin etmedi ben mi beceremedim bir daha denemedim sarım hevesi söndü o gün uğraşmıyorum artık
hocam dl coilleri bile 0,15 - 0,30 arasında gidip gelir siz bu ohm u 28ga ile tutturmak için baya uğraşmanız gerekir. elinizdeki atomizer gayet güzel ancak kullanımda sorun var sanırım.

benim önerim Erman Kılıç'a (masterofwire) ya da Dr. D Coils (Murat Deniz Bey'e) atomizerinizi yazın ve onlardan güzel hazır sarılmış tel alın. youtube dan kurulum videolarına bakıp sarımınızı yapın. O zaman farkı anlarsınız.

Geri