yyavuz1907
Community
Ya bu hakemlerle bu lig bitmez. Ligin kaderini hakemler tayin ediyorlar. Tebrik ederim bu akşam işini güzel yaptı
Bu sonuçla sezon bitmiştir emeği geçen herkesi Allaha havale ediyorum.
Taraftar olarak napalim. Çöpleri aldılar geldiler ligde kalma mücadelesi verdiler bişey demedik transfer yapamıyoruz para verin dediler donumuza kadar verdik transfe yapamıyoruz yinede dediler eyvallah dedik daha ne verelim acaba ne yapalım önerin nedir. Ali Koç yönetim ve Ersun yanal defolup gitsin bu takımın başına sokaktaki bir fenerbahceliyi başkan yap teknik direktör yerinede bitanesini getir taraftardan en kotu bunfutbolu oynar zaten en azından sol açıkta Tolga yi oynatmaz defansta jailsona yer vermezBu sonuçla sezon bitmiştir emeği geçen herkesi Allaha havale ediyorum.
Standart haftaya gs maçı çıkacak bi galibiyet ve camiayı avutma yolları
Çok ciddi şekilde yönetim,teknik ekip, fubolcular hatta hatta taraftarlar şapkamızı önümüze koyup bir şeyleri değiştirmemizi gerekiyor.
Taraftar olarak daha verebilecek bir şeyimiz yok maddi manevi Fenerbahçe ye ve yönetimine verilmemiş destek verildi.Taraftar olarak napalim. Çöpleri aldılar geldiler ligde kalma mücadelesi verdiler bişey demedik transfer yapamıyoruz para verin dediler donumuza kadar verdik transfe yapamıyoruz yinede dediler eyvallah dedik daha ne verelim acaba ne yapalım önerin nedir. Ali Koç yönetim ve Ersun yanal defolup gitsin bu takımın başına sokaktaki bir fenerbahceliyi başkan yap teknik direktör yerinede bitanesini getir taraftardan en kotu bunfutbolu oynar zaten en azından sol açıkta Tolga yi oynatmaz defansta jailsona yer vermez
Kesinlikle katılıyorum bunun böyle olacağı 2 nci istanbul seçimleri zamanı damat beyin şu videosundan belli idi 2011 şampiyonluğunu Fenerbahçeden alamıyacakları için bu şekilde bi yöntem buluyorlar akıllarınca.Onda bunda suç aramaya gerek yok hocam. Suçlu ve lobi olayları gayet belli. Adil bir lig mi oynanıyor sizce bu sene? Damattan tutun diğer tüm kabinelerdeki godamanlara kadar hepsinin ilk ve ikinci seçimleri belli.
Yönetimin ben sonuna kadar arkasındayım. Varız yarın takımı çekiyoruz desin yine arkasındayım.
Ersun Bey' e de bundan sonraki kariyerinde başarılar dileyebilsek!
???? ????Esenlikler.
+1
Ayrıca İvedilikle Ali KOÇ Bey'inde Gittiğini Görmek İstiyorum. .
Abicim hem dediklerine hak veriyorum çok güzel söyledin. Hem de bir şey demek istiyorum izninle.Başka Yerlere Çekmek isteyenler çıkabilir, çıksınlar, çeksinler fark yapmaz.
Demem o ki Sittim Sene Bizi Şampiyon yapmazlar, Yaptırmazlar.
Diyeceksiniz ki, o zaman Hakemi'de, Diğer faktörleri'de Yensin şampiyon olsun. Yendirmezler Kardeşim, Yendirmezler
Haklısın Katılıyorum Sana ama Ben Bize Yapılan Operasyondan sonra Hiç Şampiyonluk Beklemiyorum. yıllar geçti Hala Yargıtaydan ses seda yok.Abicim hem dediklerine hak veriyorum çok güzel söyledin. Hem de bir şey demek istiyorum izninle.
Şu takımın bitiriciliği şuan ki halinden biraz daha iyi olaydı emin ol ilk ikideydik. Ben kafadan Ozan tufanın, krusenin, vedatın, rodrigesin 15-20 golü kaçırdığını hatırlıyorum. Ben bu sene şampiyonluğu unuttum, beklemiyorum artık.