emirbngl45 Community 3 Nis 2022 #1 Yeni cihaz aldım ve maddiyatım kısıtlı elinde fazla olan bırakmış plan biri varsa uygun fiyata yardım edebilir mi hayırlı ramazanlar
Yeni cihaz aldım ve maddiyatım kısıtlı elinde fazla olan bırakmış plan biri varsa uygun fiyata yardım edebilir mi hayırlı ramazanlar
lxfgas0671 Community 23 Mar 2023 #21 PcKoPaT' Alıntı: Hangi cihaz Genişletmek için tıkla ... Pico Oyla 0 Downvote
lxfgas0671 Community 23 Mar 2023 #22 PcKoPaT' Alıntı: Hangi cihaz Genişletmek için tıkla ... Bir öm gönderdim size hocam Oyla 0 Downvote
PcKoPaT Council 23 Mar 2023 #23 lxfgas0671' Alıntı: Pico Genişletmek için tıkla ... Yeni picolardansa plus vb bence gerek yok ben kendimde plusı yapıyorum6aydı soun olmadı Oyla 0 Downvote
lxfgas0671' Alıntı: Pico Genişletmek için tıkla ... Yeni picolardansa plus vb bence gerek yok ben kendimde plusı yapıyorum6aydı soun olmadı
lxfgas0671 Community 23 Mar 2023 #24 PcKoPaT' Alıntı: Yeni picolardansa plus vb bence gerek yok ben kendimde plusı yapıyorum6aydı soun olmadı Genişletmek için tıkla ... Eski Pico hocam elimdeki yeni bulamadım Oyla 0 Downvote
PcKoPaT' Alıntı: Yeni picolardansa plus vb bence gerek yok ben kendimde plusı yapıyorum6aydı soun olmadı Genişletmek için tıkla ... Eski Pico hocam elimdeki yeni bulamadım