emirbngl45
Community
Yeni cihaz aldım ve maddiyatım kısıtlı elinde fazla olan bırakmış plan biri varsa uygun fiyata yardım edebilir mi hayırlı ramazanlar
Forumun ücretsiz başlığına da bir ilan açabilirsiniz belki. Şurası,
Pardon. ????Talep ilanı açılamıyor.
Yeni cihaz aldım ve maddiyatım kısıtlı elinde fazla olan bırakmış plan biri varsa uygun fiyata yardım edebilir mi hayırlı ramazanlar☺
Pil şarj cihazı değil de şarj adaptörü arıyorsunuz siz sanırım. Telefon adaptörü işinizi görür. Modun üzerinden şarj etmek pek önerilmemektedir bilginiz olsun.pico için kullanabileceğim şarj aleti hangisi hocam
Pil şarj cihazı arıyorum pilotu üzerinden şarj edince ekran ölüyor gibi bir şey okudumda o yüzden pil şarj aletine geçeyim dedim. Öneriniz ne olur banaPil şarj cihazı değil de şarj adaptörü arıyorsunuz siz sanırım. Telefon adaptörü işinizi görür. Modun üzerinden şarj etmek pek önerilmemektedir bilginiz olsun.
Şöyle (tıkla)Öneriniz ne olur bana
Vc2 plus yerine vc2 buldum uygun fiyata alınır mı ?
EvetVc2 plus yerine vc2 buldum uygun fiyata alınır mı ?
hocam pico, drag ve aegix modda pil şarj ettim, henüz bir zararını görmedim (aegis bazen tam şarj etmiyor ama o zaman harici ile şarj edip geçerim)Pil şarj cihazı arıyorum pilotu üzerinden şarj edince ekran ölüyor gibi bir şey okudumda o yüzden pil şarj aletine geçeyim dedim. Öneriniz ne olur bana
ekrana zarar vermesin diye şarj aleti alayım demiştim zararı yoksa üzerinde şarj edip kullanıyorum 1 aydırhocam pico, drag ve aegix modda pil şarj ettim, henüz bir zararını görmedim (aegis bazen tam şarj etmiyor ama o zaman harici ile şarj edip geçerim)
bazı modlaeda ekrana zarar verme potansiyeli varsa bilemem
dipnot: mod üzerinden şarj edecekseniz 1A şarj başlığı kullanın, her modda koruma/güvenlik önlemleri yok
kullanılan ekran normaldede o hatayı verıyor uzerınde sarj etmekle alakası oldugunu dusunmuyorumekrana zarar vermesin diye şarj aleti alayım demiştim zararı yoksa üzerinde şarj edip kullanıyorum 1 aydır
tek pilli bir mod için şarj aleti ve yedek pil almalımıyım bu durumdakullanılan ekran normaldede o hatayı verıyor uzerınde sarj etmekle alakası oldugunu dusunmuyorum
üzerinde şarj edeeckseniz pilleri şarj ederken ısınırlar şarjdan çekip buharlamaya ugrasmayın 5dk bekleyin sonra buharlama yaın bir sorun olacagını dusunmuyorum eski cihazlar için söylenmiş bir laf otobuslerde tlf. kullanılmaması gibi zamanında
Hangi cihaztek pilli bir mod için şarj aleti ve yedek pil almalımıyım bu durumda