• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Şarj Makinesi İhtiyacım Var

emirbngl45

Community
Yeni cihaz aldım ve maddiyatım kısıtlı elinde fazla olan bırakmış plan biri varsa uygun fiyata yardım edebilir mi hayırlı ramazanlar☺️

Yeni cihaz aldım ve maddiyatım kısıtlı elinde fazla olan bırakmış plan biri varsa uygun fiyata yardım edebilir mi hayırlı ramazanlar☺

Ben bilgisayar'ın usb'sine takıp şarj etmiştim ilk başladığımda, 2 yıl ya da daha uzun bir süre yaptım bunu ve bana bi'şey olmadı. Ama güvenip takılı bırakıp gitmeyin/yatıp uyumayın, gözünüzün önünde şarj edin ki olur da bi'şeyler ters giderse müdahale edebilesiniz hocam. Fırsat bulduğunuzda pil şarj aleti alın, ona da aynı tekinsizlikle yaklaşın ve gözünüzün önünde şarj edin pillerinizi her zaman. Durumunuz el verdiği gibi pil şarj aleti satın alın, bilgisayar yavaş dolduruyor. 2 pilli ise modunuz, sabah taksanız gece dolar gibi bi'şey..

Pil şarj cihazı arıyorum pilotu üzerinden şarj edince ekran ölüyor gibi bir şey okudumda o yüzden pil şarj aletine geçeyim dedim. Öneriniz ne olur bana
hocam pico, drag ve aegix modda pil şarj ettim, henüz bir zararını görmedim (aegis bazen tam şarj etmiyor ama o zaman harici ile şarj edip geçerim)
bazı modlaeda ekrana zarar verme potansiyeli varsa bilemem
dipnot: mod üzerinden şarj edecekseniz 1A şarj başlığı kullanın, her modda koruma/güvenlik önlemleri yok

hocam pico, drag ve aegix modda pil şarj ettim, henüz bir zararını görmedim (aegis bazen tam şarj etmiyor ama o zaman harici ile şarj edip geçerim)
bazı modlaeda ekrana zarar verme potansiyeli varsa bilemem
dipnot: mod üzerinden şarj edecekseniz 1A şarj başlığı kullanın, her modda koruma/güvenlik önlemleri yok
ekrana zarar vermesin diye şarj aleti alayım demiştim zararı yoksa üzerinde şarj edip kullanıyorum 1 aydır

ekrana zarar vermesin diye şarj aleti alayım demiştim zararı yoksa üzerinde şarj edip kullanıyorum 1 aydır
kullanılan ekran normaldede o hatayı verıyor uzerınde sarj etmekle alakası oldugunu dusunmuyorum
üzerinde şarj edeeckseniz pilleri şarj ederken ısınırlar şarjdan çekip buharlamaya ugrasmayın 5dk bekleyin sonra buharlama yaın bir sorun olacagını dusunmuyorum eski cihazlar için söylenmiş bir laf otobuslerde tlf. kullanılmaması gibi zamanında

kullanılan ekran normaldede o hatayı verıyor uzerınde sarj etmekle alakası oldugunu dusunmuyorum
üzerinde şarj edeeckseniz pilleri şarj ederken ısınırlar şarjdan çekip buharlamaya ugrasmayın 5dk bekleyin sonra buharlama yaın bir sorun olacagını dusunmuyorum eski cihazlar için söylenmiş bir laf otobuslerde tlf. kullanılmaması gibi zamanında
tek pilli bir mod için şarj aleti ve yedek pil almalımıyım bu durumda

Geri