PcKoPaT
Council
Dostum sen onları yeşilde tutmaya çalış farklı tel kalınlıkları bu yüzden varVallahi o hepsinde öyle 2mm,2.5mm 1 ohm farketmiyor hep sarı da bişey olmuyor be 1 aydır kullanıyorum
Dostum sen onları yeşilde tutmaya çalış farklı tel kalınlıkları bu yüzden varVallahi o hepsinde öyle 2mm,2.5mm 1 ohm farketmiyor hep sarı da bişey olmuyor be 1 aydır kullanıyorum
Sıcaklık kapasitesi sarı olsa da çok sıkıntı olmuyor bende zaten bu tel bitsin 28 ga lık alıcamDostum sen onları yeşilde tutmaya çalış farklı tel kalınlıkları bu yüzden var
Genelde 1 ohm alıyorum öyle27ga
2,5 - Bobinin iç çapı
5 / 5,5 / 6 - Sargı sayısı (teli aldığın markaya göre değişebilir)
1 ohm ve üzerine 28ga minimim tel olacakGenelde 1 ohm alıyorum öyle
Onda da sarı veriyor ????????
Vallahi o kadar detayı tam bilmiyorum hocam ama uzun süredir kullanıyorum heat cap. Den dolayı hiç sıkıntı yaşamadım1 ohm ve üzerine 28ga minimim tel olacak
Buna cicibebe lazım cici bebe @AromaBurada al
Valla bende pamuk ortalama 3 tel de 5-6 günde bir değişir tabi likitten likite ve içmene de bağlıBu sarımlar ne kadar süre gidiyor. İllaki kullanıma bağlıdır ama yani günde bire mi, haftada bire mi yakın oluyor ortalaması.
Abi zaten ne likiti olduğu belli değil ki onlarınBir tavsiyem olacak bu piiyasaya çıkan vazol likitler var almasanız iyi olur çok hızlı pamuğu çöp yapıyor denemek için RDA damlardım sadece 1 kullanımlıkda pamuk karardı. yani hazır coil ile kullanim derseniz 1 günde çöp olur bilginiz olsun.
Telden dolayı oluyor. 1 ohm sararsanız direnç yükseldikçe heat capacity de artacak. Ters ayak sarımda 27GA telle yeşil olabilmesi için 4 tur sarım yapmanız lazım. 28GA mtl içimde iyidir.Genelde 1 ohm alıyorum öyle
Onda da sarı veriyor ????????
markası ne? 32ga olabilir miEkli dosyayı görüntüle 64233
Kaç GA olduğunu bilmediğim NiFe30, ince teli sarması zor oluyormuş