1- En fazla 2ml"de kalmalı derim. Tüketimi 2ml üzerine çıkarsanız sıkıntı olur, hatta kademeli olarak günlük tüketimin azaltılması gerekir.1.Daha Az likit tüketimi
2.Daha az kartuş değişimi
3.Yüksek doyum
4.Boğaza vurumun azalması
5.Aroma artışı
6.Daha az pil tüketimi
Benzoik asit mi ölümcül olan?lütfen ölmenın farklı yollarını arayın
Ben araştırmam gerekenleri araştırdım okumam gerekenleri okudum gereken bilgileride kendimce ulaştım kullanıp kullanmayacağım şahsi fikrimdir siz ise satış stratejinizi burdan sağlamaya çalışıyor gibisiniz yanlış yoldasınız saltı pis kötü öcü diyip salt satma çabanızda bu amaca uygun olduğunu gösteriyor zaten Bence siz kendinize ya yeni satış danışmanı edinin yada satış yapma stratejinizi farklı yollardan öğrenmeye çalışın yanlış yoldasınız zannımca tabiki buda sizin tercihinizsalt b nın zararlarını anlatmamı ıstermısın yada kendın mı arastırmak ıstersın
Amcamda içme oglum o kadar dedi dedi ama geçen gun 6 sise rakiyi koltuguma verdi gonderdiEkli dosyayı görüntüle 38288
Madem öldürüyor sizde ölümcül olan maddeyi satışınıza koymayın ????????
Majestic bio salt 50(28) 50/50 sek içimde boğaz vurumu Nik* gayet tatmin edici gerçekten çok beğendim kokusuz tertemiz bi nbase oldu benim için salt nbase kullanmak isteyenlere tavsiye ederim 2 ml günlük tüketimimi ayarladım ve böyle devam edeceğim free base macerasına hiç gerek yokmuş ????
saltbase konusunda en çok yardımı senden aldım hocam teşekkürü borç bilirim???????? Elimdeki 2 aya yakın tutar 2 aya çıkarsa neden olmasın onuda deneriz salt b gerçekten çok güzel doyum sağladı ve boğaz kuruluğumda baş ağrımda yok çok beğendim tekrar yardımın için sağol ustamsieg salt girecek piyasaya,yakında satışa çıkar.onu da tavsiye ederim.