• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara RDA'mı? RDTA'mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 5te5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

5te5

Community
İy akşamlar arkadaşlar. Malesef çok sık sorulan bir soru da ben soracam.
3 ay oldu elektronik sigaraya başlayalı. 1 aydır nrg yi bırakıp atomizer denizine attım kendimi. Zeus la başladım, OBS engine nanoya geçtim şimdide SERPENT smm ile beraberim. Şu dostunuza aroması tavan kurulumu kolay bir RTA veya rdta önerirmisiniz?
Şimdiden teşekkürler

Oyla 0
İy akşamlar arkadaşlar. Malesef çok sık sorulan bir soru da ben soracam.
3 ay oldu elektronik sigaraya başlayalı. 1 aydır nrg yi bırakıp atomizer denizine attım kendimi. Zeus la başladım, OBS engine nanoya geçtim şimdide SERPENT smm ile beraberim. Şu dostunuza aroması tavan kurulumu kolay bir RTA veya rdta önerirmisiniz?
Şimdiden teşekkürler

Serpent smm aroma konusunda ve kolay kurulum konusunda bence sınıfının en iyileri arasındadır. Ben kullandım bir süre sonra sattım pişmanım :)

Kişisel listem:

RDA: Drop
RTA: Reload
RDTA: Aromamizer Plus

bu üçü çift coilli.

Tek coilli:

RDA: Drop Solo
RTA: Intake, Serpent SMM
RDTA: kullanmadım.

Aslında şu ana kadar aldığınız atomizerler güzel ürünler, yenisini almaktansa arkadaşların dediği gibi tel/pamuk/telleme/pamuklama/likit çeşitliliği ile elinizdekilerin potansiyelini arttırmak için çalışın. Tecrübelendikçe kötü atomizerden bile iyi sonuçlar alabilir hale geleceksiniz. :)

1. Kolay kurulum akıtma derdi olmasın diyorsanız üsten hava kanallı ( ing; kısaltma ; taf ) Themis rta
  2. Ucuz, aroması güzel çift coilli Alttan hava kanallı ( ing; baf ) isterseniz manta rta, blitzen rta, kylin v2 rta,
  3. Pahalı ama evladiyelik, ayrıca rta ların kralı denilen ( bende kullandım ve halen kullanıyorum ) Reload Rta
  4. Çin menşeli sitelerden elde edilebilecek clon juggernut rta veya mini versiyonu
  5. Tek coil üstten hava kanallı son dönemde youtuberlar arasında popüler olan ve yüksek puanlar alan serpent elevate rta
Aklıma gelenler bunlar, ayrıca herkesin bildiği gibi uygun tel ve pamuklama ile en iyi rta sizin sahip olduğunuz rta dır.

Sevgiler ve saygılar ile.....
Aynen dediklerine katılıyorum.Hele en son yazdığına ( ayrıca herkesin bildiği gibi uygun tel ve pamuklama ile en iyi rta sizin sahip olduğunuz rta dır.)

RDA keyiftir, doğru kombinasyonla uçurur adamı, amma velakin taşıması, kullanması görece zahmet gerektirir,

RDTA gelişimdir, doğru kombinasyonla, görece soft aroma, ancak RDA'dan taşıması vs. yine görece daha konforludur...

Ancak söylemeden geçemeyeceğim, son dönemde denediğim podlar ciddi şekilde beni düşündürmeye başladı;) Yerlerini tutar mı, kişiye göre değişir, ancak gördüğüm o ki ciddi olarak yaklaşmaya başlamışlar, üstüne kullanım, taşıma konforu da eklenince enteresan bir gelecek bizi bekliyor...Not düşmüş olayım....

Pod cihazlar ciddi anlamda çok gelişti. Aslında sanki gelişim biraz tersine oldu gibi.! Sigara bırakmak için stick cihazlarla başladık ama aslında çok da faydası olmamıştı. Buhara fazlasıyla alıştıktan sonra asıl sanki ilk icat olması gereken podlar çıktı ortaya. Şimdi de elimizde pod cihazlar olmasına rağmen, o buhar ve aroma yoğunluğunun etkisi ile halen mod kullanmaya devam etmek istiyoruz sanki.!

Rda candır. Kurulumu basittir. Her eve lazım bi tane. Troy1x mesela. Al bitane çocukların çeyizine bile koyabilirsin.

Troyun akıtmasından bıkmıştım. Meğer versiyonundanmış. V3 yerine eskisini kullanıyorum. Eskisinde sorun yok.

Fakirsin rdta sını (ion du galiba) aldım. Güzel atomizer ama çantada öylece duruyor.

Rda lar akıtmadığı sürece favorim.

Mtl için düşünüyorum derseniz Troy V3 rda alın, bakmayın @Nasreddin Hoca ya siz o becerememiş kullanmayı, akıtmaz Troy kolay kolay ;)
DL için birşey diyemem ben anlaman DL rda'dan :D
@Koba nın düştüğü not'u görmezden gelin ???? Pod tamamen cebinizden-cebimizden yeni para çekme taktiği, cacık o iş ????

editakbayram: @Nasreddin Hoca çantanızda duran İon'a uygun fiyattan verirseniz talibim efenim :sneaky:

En az bir DL ve bir Mtl rda'niz mutlaka olmalı sebebi aroma keşfetmek istiyorsanız rta'da bunu yapamazsınız,rda öyle mi koy likiti beğendin mi rta'ya al devam et;beğenmedin mi sök pamuğu diğer likite geç ????
Rda hem kullanım kolaylığı hem de keyif işi ????

Hangisinin içimi size uygunsa o efendim... Örneğin çalışma mantığını çok beğendiğiniz bir rda buldunuz fakat size hitap etmedi (buharı, vurumu vs ) diyelim maalesef sizin için hiçbir anlamı kalmayacaktır... Ha -ben uyum sağlarım derseniz tabii ki rdta... Vapefly Galaxies Rdta,Fev ailesi veya Obs Engine ya da Nano rdta...

Arkadaşlar açıklamış ama belli ki dl kullanıyorsunuz. Rdta, rda'nın altına tank konmuş hali. Terleme ve akıtmaya müsait bir yapısı var. Bf mod edinme şansı var ise kesinlikle rda. 5 6 nefeste bir likit damlatmak ve şişe taşımak sorun değil ise kesinlikle rda.
Sızdırma, akıtma, terleme sorun değil ise rdta. Bu tamamen kullanıcı profili ile alakalı.

Bu arada hep söylüyorum ve dediğime gelecek herkes, pod cihazlar bu işin geleceği :) şimdilik henüz gelişme aşamasında olsa da ilerleyen zamanlarda hantal mod ve atoların yerine geçecektir.

Geri