• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara RDA'mı? RDTA'mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 5te5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

5te5

Community
İy akşamlar arkadaşlar. Malesef çok sık sorulan bir soru da ben soracam.
3 ay oldu elektronik sigaraya başlayalı. 1 aydır nrg yi bırakıp atomizer denizine attım kendimi. Zeus la başladım, OBS engine nanoya geçtim şimdide SERPENT smm ile beraberim. Şu dostunuza aroması tavan kurulumu kolay bir RTA veya rdta önerirmisiniz?
Şimdiden teşekkürler

Oyla 0
Dediğiniz atomizere baktım fiyat yüksek ama şimdiden 3 atomizere 400 küsur para verdim. Araştırma ya baslayayım bu atomizeri.

Single coil bir atomizer ise istediğiniz Zeus ve SMM fazlasıyla ihtiyacınızı karşılıyor olsa gerek hocam. Bunun dışında alacağınız atomizerlerdeki aroma ne olursa olsun size aşırı bir fark yaratmayacaktır. Aromanın size yetmediğini düşünüyorsanız sırasıyla likit-tel-pamuk üçlüsünü değiştirmeniz ya da kontrol etmeniz gerekir. Hala daha iyisini arıyorum diyorsanız da direkt RDA'lara yönelin.

Her kişiye göre değişir. Ama Rtaların arasında benim kullanmış olduğum Reload RTA ve Dotmod RTA vardır. Bununla alakalı @tunorno üstadımızın dediği gibi tel ve pamuk faktörüde çok büyük değişim sağlamaktadır. Önemli olan deneyip almanız benim kanaatim.
Saygılarımla...

Rdta’lara karşı bir antipatim var benim. Gelnelde de belirtiyorum, bir rda performansı sunmuyorlar ve bir rta tank kapasitesi ve pratikliği yok. Hybrid sistemler. Yeni iseniz bir Rda’yı dripping olarak kullanmak sizi yorabilir. Squonk modlara aşina değilseniz, o da pek sevdirmeyebilir. High end bir rta almaya gücünüz var ise, yukarıda arkadaşın dediği gibi, doymod petri bakın. Ve getirtme ümkanınız var ise Juggerknot mini (orj) öneririm. Bütçemi yormasın derseniz de...
Single coil:
İntake; aroma üst seviyede, sıkı ciğer çekimli.
Serpent elevate; aroma intake kadar olmasada çok güzeldir. Pamuklaması intake’e göre bi nebze daha kolaydır. Hem sıkı ciğer çekimine olanak sağlar hem de havadardır, İntake’e göre.
Dual coil:
Obs engine 2: coil yerleşimi biraz uğraştırır. Ama aroma ve buhar performansı çok güzeldir.
Core: hem aroma hem buhar performansı çok güzel. Hoş bir ışuklığı var. Blitzen kadar sıcak değil buhar. Dual coil de şans verilmesi gereken bir rta bana göre.
Zeus dual: akmaz kokmaz, aroma uçmaz, yolda da bırakmaz. Öyle birşey işte.
Serpent elevate dışında tavsiye ettiğim tüm atomizerlerin incelemelerini NinjaTv de paylaştım forumda. Serpent in incelemesini de 2 güne yüklerim. Bir göz gezdirin isterseniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1. Kolay kurulum akıtma derdi olmasın diyorsanız üsten hava kanallı ( ing; kısaltma ; taf ) Themis rta
  2. Ucuz, aroması güzel çift coilli Alttan hava kanallı ( ing; baf ) isterseniz manta rta, blitzen rta, kylin v2 rta,
  3. Pahalı ama evladiyelik, ayrıca rta ların kralı denilen ( bende kullandım ve halen kullanıyorum ) Reload Rta
  4. Çin menşeli sitelerden elde edilebilecek clon juggernut rta veya mini versiyonu
  5. Tek coil üstten hava kanallı son dönemde youtuberlar arasında popüler olan ve yüksek puanlar alan serpent elevate rta
Aklıma gelenler bunlar, ayrıca herkesin bildiği gibi uygun tel ve pamuklama ile en iyi rta sizin sahip olduğunuz rta dır.

Sevgiler ve saygılar ile.....

Merhaba, Serpent Mini 'den parlak verenini ne gördüm, görmedim... Aromayı olduğu gibi yorumlamadan veriyor... Fakat buhar sıcak maalesef. Sıcağı soğuğu geçtim derseniz, uzaklarda aramayın Serpent Mini... Rdta 'lar ise şöyle bir senaryoda rakipsiz : Tankına sek nbase dolduruyorum, üst taraftan keyfime göre üç beş damla aromalı likit damlatıyorum sıkılınca ve aroma azalınca birkaç damla başka bir aroma... Hem az aromayla daha az zarar hem de dilediğim zaman başka bir aromaya geçiş...

Çok kafam karışmasın sabit ortalama hava ayarı olsun, iyi de aroması olsun diyorsanız VGOD-RDTA
Sarayım uğraşayım, hava ayarına ben yön vereyim, e iyi de aroma alayım diyorsanız; Dotmod-Petri 24k 22MM RTA veya 24MM
Biraz daha uygun bütçeli olsun diyorsanız KESİNLİKLE Wotofo-Troll RTA

Hepinize cevaplarınız için teşekkürler. Başlıkta belirttigimin üzerine apayrı bir şey yaptım. Wismec squonk mod üstüne de drop dead rda aldım. Kazasız belasız gelirse umarım dertler bitecek

Ben DL içtiğim zamanlarda likit beslemesi olsun ve rdaya yakın bir tat almam konusunda olsun ben RELOAD RTA'dan çok memnun kalmıştım. Açıkcası rta olarak iki rta bilirim ve kullanmış olduğum Rtaları sıraladım. 22mm olarak en zevk aldığım RTA ise NEXTERA RTA'dır.

Saygılarımla...

1. Reload RTA
2. Dotmod Petri RTA
3. Nextera RTA

dual coillerde en temiz aroma en kolay kurulum reload rta
dual coillerde en rahat kullanım zeus x, aroması fena değil
single coillerde gear. daha iyisine denk gelmedim, rda kıvamında aroma, kolay kurulum, kolay dolum :)

Geri