Yok hocam birlikte yapiyorum. Siegfried nikolu yaptim en son onu kullaniyorum.Ayrı ayrı demleyip mi karışım yapıyosunuz yoksa total %5,5 olarak mı yapıyosunuz hocam ?
Bacaklardaki titreme geçince de ceyranlıya devamRamazanda iftardan sonra illaki bir dal ateşli yakarım aga ?
O ilk sigara ne tatlı oluyor değil mi? İnsanın eli ayağı titremeye başlıyor sabırsızlıktan. Ama ilk bir iki nefesten sonra benim başım dönüyor. Galiba tansiyon düşüyor.Bacaklardaki titreme geçince de ceyranlıya devam
Oruç tuttuğum günler Sahurda 1 İftarda 1 dal içerim affetmem El ayak titremesi olmuyor bende, bilemedimBacaklardaki titreme geçince de ceyranlıya devam
Oruç tuttuğum günler Sahurda 1 İftarda 1 dal içerim affetmem El ayak titremesi olmuyor bende, bilemedim
Bir de Bayram sabahı namazdan sonra çocukluk arkadaşlarımla kahvede buluşur çay içeriz. 1 tane de o sohbet esnasında içerim, bir daha Kurban bayramına kadar ağzıma sürmem.
Eeee ?E hani oruç vicudu diyete çekmekti ?
Kıhh kıhh kıhheh
Marlboro o zamanlar baya ucuzdu herhaldeHele ki eski zaman köy düğünleri olacak. Tepside marlboro
%5,5 çok gelmiyor mu aroma olarak. Ben ayrı ayrı %2 olarak demlemiştim baya yoğundu. Chem 6mg denemiştim hatta.Yok hocam birlikte yapiyorum. Siegfried nikolu yaptim en son onu kullaniyorum.
Nbase içip viçutu dinlendirmek gerekEeee ?
hasgsisuegshs jshsgsussus ishshshs
Meyveli reçeteler hep ilgimi çekmiştir bi ömden reçetenizi alırım üstad. Hatta yayında bi likitmi yapılsa hani çok mu güzel olur sohbet muhabbet1- Oak Vape Sarus
2- Win Churchill (evyap)
3- Kendi reçetelerimle yaptığım meyveli DL'ler
Ankarada bi iftar yapalımda kim ne içiyor görelim bence. Baştan söyleyeyim ben kent switch içerim.Herkes nasıl da keyifle anlatıyor. Bari Ramazan'da akşama kadar icmeyim de ben de deneyim. Gerçi Efkar Silahlı ,Majör den daha da güzel nasıl çıkabilir bilemedim ama...
Ya da belki Sarus o kadar uzak kalınca kazara isli, küllü tadını birazcık kaybeder...
Baştan söyleyim, ben artık sigaradan yirttim. Çok fena ecig bağımlısı oldum.Ankarada bi iftar yapalımda kim ne içiyor görelim bence. Baştan söyleyeyim ben kent switch içerim.
%5,5 çok gelmiyor mu aroma olarak. Ben ayrı ayrı %2 olarak demlemiştim baya yoğundu. Chem 6mg denemiştim hatta.