• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

İncelemeler Premium Salt Likit Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yukosss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yukosss

Yeni Üye
Arkadaşlar allah için bana adam akıllı premium salt likit tavsiyesi verir misiniz, bir firmadan diy kıt olarak aldım tatlar çöp tat yok , bir firmadan hazır aldım o idare eder güzeldi, arkadaşım polonyadan '' SİC'' 20MG berry ice diye bir likit getirmiş muhteşem tat vardı. diy istemiyorum bana hazır şöyle meyvemsi şekerli güzel içilebilir günlük bir likit tavsiyesi verir misiniz ve tedarikçi.

Kullandıgım cihaz Xros 4 1.2ohm mesh / 1.2ohm(2.0 corex olanlardan) da aldım. Sigarayı bırakmaya çalışıyorum o yüzden 1.2 seçtim çok duman istemiyorum ama tat gelsin, şu SİC markası felaket aroması vardı gerçekten ya.

Premium bilgim yok fakat aromaya, tadına çok fazla takılmadan önceliğinizin sigara içmemek olduğunu unutmayın. İçinize çektiğiniz buhar, sizin kendi başınıza bırakmak istediğiniz zaman yoksunluğunu hissettiklerinize destek olsun diye var ve taktir edersiniz ki aroma bunlardan biri değil. Eğer işin keyif kısmına çok takılırsanız bir bağımlıktan kurtulup başka bir bağımlığa sürüklüyoruz kendimizi. Yine işin keyif kısmı, içimi kolaylaştırsın diye elbet arayışınız olsun ama çokta kafanıza takmayın

Geri