• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Pod mod öneri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasanejz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hasanejz

Yeni Üye
Vaporesso xros pro cihaz almayı düşünüyorum. Yada smok nord 5 olabilir. Bunlara benzer cihaz kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? 10 nisana kadar şuan alışveriş yapamıyoruz sanırım. 5 gün içinde karar verip almak istiyorum. Efkar kavun, kırmızı elma, Esmeray likitlerim. Dinner lady limon da denemek istiyorum. Sızdırma yapmayan, likit dolumu kolay, cepte kolay taşınır ince bir cihaz istiyorum. Metal olmasın. Teşekkürler..

Oyla 0
Xros 3 nano'da başarılı bir cihaz videolarına bakabilirsiniz serinin kartuşları birbirine uyumlu
Mtl içim düşünüyorsanız 1ohm luk coilleri ile beraber Xros 3 nano cihazım satışta düşünürseniz ilanıma bakabilirsiniz

2 gün oldu xros 4 aldım gerçekten ovdukleri kadar varmış cihaz aroma performansı harika tavsiye ederim hocam xros 3 yada 4

1 haftadır ilk pod mod olarak xros pro kullanıyorum 1.0 ohm ile çok güzel aroma ve vurum bana yeterli geliyor. Ancak metal olmasını istemiyorum demişsiniz bu konuda bu cihaz isteğinizi karşılamaz ancak ben yine de tavsiye ederim diğer seçeneği bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Aroma ve vurum için eco, normal ve power modları arasında seçim yaparak için sağlıyor dediğim gibi watt ayarı 0.4 ohm için geçerli diğer kartuşlarda kendisi ayarlıyor.

watt ayarı önemli
300 fazla ver watt ayarlı al kafasındayım
Evet diğer arkadaşların dediği gibi bir kartuşa özel durum ama diğer türlü olaydı da boyutu dolayısıyla tercih etmezdim şahsen. Pro olmayanda da zaten üç tane mod mevcut genel olarak; yüksek/normal/düşük Watt verebiliyorsunuz; tabi ekran olmadığı için göremiyorsunuz tam değeri. Görmek de önemli değil zaten hazır sistem bu, tak yürü.

Yani fiziki ölçü çok önemli değilse daha da yüksek pil kapasiteli cihazlar mevcut, onlara yönelirdim. Derken derken bir bakmışsın geleneksel mod almışsınız :)

Teşekkürler yorumlar için. Pro metal mi bilmiyorum. Büyük bir cihaz değil isteğim. Hatta mini olan cihazlara bile bakıyorum. Tek isteğim sigarayı bırakmak ve meyve aromalı likitlerden istediğimi almak.

Hocam, yakın zamanda thelema elite 40 aldım. Rbasıyla beraber, ha evet bizler sarabiliyoruz belki ilk ürününüzdür bilemem. Sonrasında rba da alıp sarıp maliyeti daha düşüğe çekebilirsiniz. Bu yüzden önerim thelema elite olacaktır.

Hava pinleriyle de sıkılığı ayarlanabiliyor, benim hoşuma gitmişti :). Hazır kartuş ve coillileri pek beğenmiyorum da. Kişisel tercih yani, maddi olarak.

Geri