• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Pnp Rba Coil Sarım Yaptım Aroma Tadı Vermiyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ülgenn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ülgenn

Community
Pnp rba coil sarım yaptım aramo tadı vermiyor. Sadece boş duman geliyor. İçinden çıkan hazır sarım telle denedim. Fikri önerisi olan var mı? Nerde yanlış yapıyorum?

ni80 olabilir nicrome yani.27 ga kalınlık bulursanız alın deneyin.en kalın yoksa secenek 26 ga alın
Yani mutlaka bir yerde hata yapıyorum. Gördüğüm kadarıyla piyasada olan kullanılan bir ürün. Elimde tel olursa deneme yanılma bir yolunu bulurum diye düşünüyorum. Yoksa coil almak yerine aynı fiyata atomizer alınır. Ama cihazım tek pilli atomizer ne kadar verimli olur bilmiyorum ????

Yani mutlaka bir yerde hata yapıyorum. Gördüğüm kadarıyla piyasada olan kullanılan bir ürün. Elimde tel olursa deneme yanılma bir yolunu bulurum diye düşünüyorum. Yoksa coil almak yerine aynı fiyata atomizer alınır. Ama cihazım tek pilli atomizer ne kadar verimli olur bilmiyorum ????
verimli olur tek pil
siz doğru tel ve sramı yaparsanız her şey yoluna girer
sadece o atomizer değilde bir çok farklı atomizerin sarım kısımlarını dikkatlice izlemenizi öneririm
öncelikle sarımınız düzeltirseniz epey içilebilir olur

Geri