Yani mutlaka bir yerde hata yapıyorum. Gördüğüm kadarıyla piyasada olan kullanılan bir ürün. Elimde tel olursa deneme yanılma bir yolunu bulurum diye düşünüyorum. Yoksa coil almak yerine aynı fiyata atomizer alınır. Ama cihazım tek pilli atomizer ne kadar verimli olur bilmiyorum ????ni80 olabilir nicrome yani.27 ga kalınlık bulursanız alın deneyin.en kalın yoksa secenek 26 ga alın
verimli olur tek pilYani mutlaka bir yerde hata yapıyorum. Gördüğüm kadarıyla piyasada olan kullanılan bir ürün. Elimde tel olursa deneme yanılma bir yolunu bulurum diye düşünüyorum. Yoksa coil almak yerine aynı fiyata atomizer alınır. Ama cihazım tek pilli atomizer ne kadar verimli olur bilmiyorum ????
Peki atomizer olarak önerebilecğiniz bir şey var mı? Daha çok yeniyim bu işlerdeverimli olur tek p*l
siz doğru tel ve sramı yaparsanız her şey yoluna girer
sadece o atomizer değilde bir çok farklı atomizerin sarım kısımlarını dikkatlice izlemenizi öneririm
öncelikle sarımınız düzeltirseniz epey içilebilir olur
hocam kolay kullanıcı dostu bir şey almanızı öneririmPeki atomizer olarak önerebilecğiniz bir şey var mı? Daha çok yeniyim bu işlerde
Cevaplar için teşekkür ettim bakacağım dediklerinizehocam kolay kullanıcı dostu bir şey almanızı öneririm
örnek dvarw olabilir
ben pek sevmesemde kullananların memnun kaldığı penodat v2 olabilir
şuan gece yarısı aklıma çok fazla şeyde gelmedi