• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Pnp Rba Coil Sarım Yaptım Aroma Tadı Vermiyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ülgenn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ülgenn

Community
Pnp rba coil sarım yaptım aramo tadı vermiyor. Sadece boş duman geliyor. İçinden çıkan hazır sarım telle denedim. Fikri önerisi olan var mı? Nerde yanlış yapıyorum?

Kurulum yaptığınız değerleri (telin cinsi, tur sayısı, vs.) de yazın isterseniz. Böyle bir durumla karşılaşan biri çıkarsa, daha sağlıklı cevap verebilir.

İçinden çıkan orijinal telle yaptım. Değerleri nedir bilmiyorum. Kendim tel alsam farklı sonuç alabilir miyim bilmiyorum?
En ufak bir fikrim yok maalesef. Ek bir bütçe ayırmadan önce, biraz araştırma yapardım ben olsam. Dediğim gibi hızlıca baktım ve sanki MDTL bir ürün gibi —yani biraz havadar. Eğer kurulumda bir sorun yoksa (pamuklama, hot spot, vs.), tel değişiminden önce belki güç değerleriyle oynayabilirsiniz. ????‍♂️

Şu fotoğraflar da kendi hazır tellerine ait (0.6ohm),
93D993DB-BBE0-42BB-BF5C-F628A0D7092E.jpeg
C37DACDA-40E2-4D95-9947-8D2546364F4A.jpeg

Sarım da sıkıntı olabilir daha bir haftalık kullanıcıyım. Deneye yanıla doğruyu bulacağız gibi. Net bir çözüme ulaşamadım. Coile devam gibi şimdilik ????
Mümkün. Hepimiz bu yoldan geçtik. ???? Hiç acele etmeyin bence, zamanla ve deneye deneye güzel sonuçlar çıkıyor.???? Fikir verme açısından, kullanan birileri de çıkarsa güzel olur diyelim.

Denemek sıkıntı değil ama her deneme maliyet bakalım nereye kadar ????
şehirinizin grubuna yazın yardımcı olan çıkar hocam , hemde deneyim kazanırsınız.
İstanbul ve Ankara gibi bir yerdeyseniz illaki çıkar
24 ga falan diyorda 28 ga 2 mm sarım yapın teliniz varsa
Videoyu çeken arkadaş epey emek versede esigara konusunda epey tecrubesiz olduğunu düşündürdü konuşmaları
kücücük decke niye 3 mmye sarıp kalın telle uğraşır ki insan

bence telde almayın yakınınızda bir buharcıdan yardım alabilme şansınız varsa ondan zaten denemelik tel falan vardır
Birde pek mtl bir ürüne benzemiyor
26 ga telle mdtl tarzı bir içimde denenebilir.havadar mtl yani

şehirinizin grubuna yazın yardımcı olan çıkar hocam , hemde deneyim kazanırsınız.
İstanbul ve Ankara gibi bir yerdeyseniz illaki çıkar
24 ga falan diyorda 28 ga 2 mm sarım yapın teliniz varsa
Videoyu çeken arkadaş epey emek versede esigara konusunda epey tecrubesiz olduğunu düşündürdü konuşmaları
Videoyu çeken arkadaşın tecrübesini bilmiyorum ama çözüm bulsam iyi olacak. Tel alcam galiba taktım kafaya????

Düşünceniz için teşekkürler. Ama İzmir’yim. Gruplar Facebook’ta ise sosyal medyada çok aktif değilim. Hesabım da yok Facebook’ta. Tel alsam ne alacağım bilmiyorum. Yabancı bir YouTuber ni80 tel kullanıyorum yazmış. Kanthaldan performans alamıyorum demiş.

Düşünceniz için teşekkürler. Ama İzmir’yim. Gruplar Facebook’ta ise sosyal medyada çok aktif değilim. Hesabım da yok Facebook’ta. Tel alsam ne alacağım bilmiyorum. Yabancı bir YouTuber ni80 tel kullanıyorum yazmış. Kanthaldan performans alamıyorum demiş.
ni80 olabilir nicrome yani.27 ga kalınlık bulursanız alın deneyin.en kalın yoksa secenek 26 ga alın

Geri