Bu videoyu izledim ama yok ne yaptımsa tat yok????Şu videoya rastladım arama yapınca; belki işe yarar bir şeyler çıkar,
Yorumlara da hızlıca baktım. MTL için uygun değil gibi bir şeyler denmiş. Ürünün detayları hakkında bilgim yok; fakat, şayet MTL’ye uygun bir şey değilse ve mtl kurulumu yapıldıysa, sonuç biraz tuhaf olabilir. ????Bu videoyu izledim ama yok ne yaptımsa tat yok????
İçinden çıkan orijinal telle yaptım. Değerleri nedir bilmiyorum. Kendim tel alsam farklı sonuç alabilir miyim bilmiyorum?Kurulum yaptığınız değerleri (telin cinsi, tur sayısı, vs.) de yazın isterseniz. Böyle bir durumla karşılaşan biri çıkarsa, daha sağlıklı cevap verebilir.
En ufak bir fikrim yok maalesef. Ek bir bütçe ayırmadan önce, biraz araştırma yapardım ben olsam. Dediğim gibi hızlıca baktım ve sanki MDTL bir ürün gibi —yani biraz havadar. Eğer kurulumda bir sorun yoksa (pamuklama, hot spot, vs.), tel değişiminden önce belki güç değerleriyle oynayabilirsiniz. ????İçinden çıkan orijinal telle yaptım. Değerleri nedir bilmiyorum. Kendim tel alsam farklı sonuç alabilir miyim bilmiyorum?
Mümkün. Hepimiz bu yoldan geçtik. ???? Hiç acele etmeyin bence, zamanla ve deneye deneye güzel sonuçlar çıkıyor.???? Fikir verme açısından, kullanan birileri de çıkarsa güzel olur diyelim.Sarım da sıkıntı olabilir daha bir haftalık kullanıcıyım. Deneye yanıla doğruyu bulacağız gibi. Net bir çözüme ulaşamadım. Coile devam gibi şimdilik ????
Ayrıca bu sohbet bile yetti ya . İlgilenip bakmanız hoşuma gitti ????Mümkün. Hepimiz bu yoldan geçtik. ???? Hiç acele etmeyin bence, zamanla ve deneye deneye güzel sonuçlar çıkıyor.???? Fikir verme açısından, kullanan birileri de çıkarsa güzel olur diyelim.
Teşekkürler, sevindim. ????Ayrıca bu sohbet bile yetti ya . İlgilenip bakmanız hoşuma gitti ????
rica ediyorum görüşmek üzereTeşekkürler, sevindim. ????
şehirinizin grubuna yazın yardımcı olan çıkar hocam , hemde deneyim kazanırsınız.Denemek sıkıntı değil ama her deneme maliyet bakalım nereye kadar ????
Videoyu çeken arkadaşın tecrübesini bilmiyorum ama çözüm bulsam iyi olacak. Tel alcam galiba taktım kafaya????şehirinizin grubuna yazın yardımcı olan çıkar hocam , hemde deneyim kazanırsınız.
İstanbul ve Ankara gibi bir yerdeyseniz illaki çıkar
24 ga falan diyorda 28 ga 2 mm sarım yapın teliniz varsa
Videoyu çeken arkadaş epey emek versede esigara konusunda epey tecrubesiz olduğunu düşündürdü konuşmaları
az onceki yorumlara ekleme yaptım hocamVideoyu çeken arkadaşın tecrübesini bilmiyorum ama çözüm bulsam iyi olacak. Tel alcam galiba taktım kafaya????
ni80 olabilir nicrome yani.27 ga kalınlık bulursanız alın deneyin.en kalın yoksa secenek 26 ga alınDüşünceniz için teşekkürler. Ama İzmir’yim. Gruplar Facebook’ta ise sosyal medyada çok aktif değilim. Hesabım da yok Facebook’ta. Tel alsam ne alacağım bilmiyorum. Yabancı bir YouTuber ni80 tel kullanıyorum yazmış. Kanthaldan performans alamıyorum demiş.