• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Pioneer MTL RTA v.s Pandora

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheSaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TheSaint

Community
Dostlar Selamun Aleyküm

Mod işini sormuştum daha önce. O işi şimdilik kararlaştırdım gibi. Mx Class alacağız mecbur.
Sıra ATO da..
Aranızda
Pioneer veya Pandora kullanan var mı bu ikisinden birini alacağım. Bizi üzer mi. Akıtma yapmasın. Ve Aroma tadı iyi olsun istiyorum. Başka önerilere de açığım 0 bakıyorum onun için yüksek modeller yazmayın lütfen. Saygılar

Oyla 0
Hocam sizin kriterlerle benimkiler aynı olduğu için yazıyorum. Öncelikle spica pro, ion v2 ve major v2 kullanıyorum. Pioneer almayı düşünüyorum ama sizce kriterlere uyar mı? Acaba Pioneer'i uzatma kitiyle kullanan var mı? Bir de True'dan bahsetmişsiniz, o nasıl bir şey? Hangi atoya yakın? Çok sordum kusura bakmayın ????
Pioneer kullanmadım ama kullanıp deneyen ve içim şekli benim tarzıma yakın bir kardeşimin bana söylediği "sana uymaz bu ato abi" kriterim var.
True ya gelince en basit tarifi Majörün küçüğü olabilir.
Aralarındaki tek fark True nun sesinin çok ufak fazla olması diye yorumlayabilirim. (Şahsi kanaatimdir :) )

Pioneer'i başka kullanan varsa yorumlarını okumak istiyorum. Saygılar
Hocam bende sürekli olarak Spica pro kullanıyordum.İçimini çok seviyorum Spicanın. Evet tütün yorumu çok iyi ama bazen tütün aromasını bile almadığım oluyordu aroma çok köreliyor. Bence spica sek Nbase için vazgeçilmez bir ato. Pioneer da boğaz vurumu çok düşük. Ama içimi çok hoş. Aroması bence üst seviyede. Pamuklaması biraz uğraştırıyor ama bence değer. Uzatma kiti ile boğaz vurumu biraz yükseliyor diyorlar ama ben aşırı yükseleceğini sanmıyorum. Denemeye değer bir atomizer pioneer.

Hocam bende sürekli olarak Spica pro kullanıyordum.İçimini çok seviyorum Spicanın. Evet tütün yorumu çok iyi ama bazen tütün aromasını bile almadığım oluyordu aroma çok köreliyor. Bence spica sek Nbase için vazgeçilmez bir ato. Pioneer da boğaz vurumu çok düşük. Ama içimi çok hoş. Aroması bence üst seviyede. Pamuklaması biraz uğraştırıyor ama bence değer. Uzatma kiti ile boğaz vurumu biraz yükseliyor diyorlar ama ben aşırı yükseleceğini sanmıyorum. Denemeye değer bir atomizer pioneer.
O zaman o paraya daha düzgün, spica pro'ya yakın bir şey bakınayım. Vurum olmazsa içemem ben. Çok teşekkür ederim hocam.

Vurum için aradığınız boğaza pata küte girişen cinsten ise size yaramaz. Ama vurum sıfır denilemez şuan elimden düşmeyen tek atomizer pioneer mesela. Aroma gerçekten güzel. Sarımına eliniz zamanla alışıyor. Spica ile birlikte kullanıyorum ikisi karşılaştırılacak atomizerler değil

Pioneer ın boğaz vurumu baya düşük. Hellvape md, kayfun lite a kıyasla dahi düşük. Ama aroma hissiyatı çok yüksek. Kimi kullanıcılar sarım ve pamuklamadaki sıkıntılardan dolayı iyi aroma alamadığını söylesede güzel ayarlanınca müthiş aroması. Bir de pandoranın o driptip i ne harbi be taharet musluğu gibi :d.

Geri