• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Pioneer MTL RTA v.s Pandora

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheSaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TheSaint

Community
Dostlar Selamun Aleyküm

Mod işini sormuştum daha önce. O işi şimdilik kararlaştırdım gibi. Mx Class alacağız mecbur.
Sıra ATO da..
Aranızda
Pioneer veya Pandora kullanan var mı bu ikisinden birini alacağım. Bizi üzer mi. Akıtma yapmasın. Ve Aroma tadı iyi olsun istiyorum. Başka önerilere de açığım 0 bakıyorum onun için yüksek modeller yazmayın lütfen. Saygılar

Oyla 0
hocama ato isi mod isi gibi degil. Mod isin kolay kismi. cihaz hakkinda bilgi ve tecrubesi olan deneyimini aktarir, +/- olay biter.

Ato'da ise tamamiyle damak tadi ve hissiyat ile ilgili durumlar devreye giriyor.
Bu iki atoyu da kullandim ama ikisi de bana hitap etmedi mesela. duzgun bir iscilige sahip olup uretim/muhendislik hatasi olmayan hic bir ato akitmaz tabi duzgun pamuklama yapilirsa.

su durumda denemeden siz de biz de bilemeyiz sizin hangisinden hoslanacaginizi. daha once hangi tanklari kullandiginiz, icim nitelikleriniz, oncelikleriniz vs cok onemli.

yine de cevap vermek adina;
ikisinden birini yeniden alacak olsam Pioneer olurdu.

Bu ikisi arasından Pioneer derim. İkisini de kullandım bu arada.

Pioneer, Pandora'ya göre biraz daha soğuk buhar verebilir. Aroması daha iyidir. Ama kadifemsi bir içim arıyorsanız ikisini de tavsiye etmem. Pandora'nın drip tipi sanki pek mtl içime göre değil. Pioneer daha bir mtl tarzı diyebilirim. Akıtma konusunda Pioneer için youtube üzerinde bir pamuklama videosu var onu yaparsanız akıtma veya fokurdama gibi sorunlar olacağını sanmıyorum zira kendimde o şekilde sarım yaptım. Başka ne söylenebilir bilmiyorum ???? Aklınıza takılan bir şey varsa veya olursa yardımcı olmaya çalışırız forumca ????

Bu ikisi arasından Pioneer derim. İkisini de kullandım bu arada.

Pioneer, Pandora'ya göre biraz daha soğuk buhar verebilir. Aroması daha iyidir. Ama kadifemsi bir içim arıyorsanız ikisini de tavsiye etmem. Pandora'nın drip tipi sanki pek mtl içime göre değil. Pioneer daha bir mtl tarzı diyebilirim. Akıtma konusunda Pioneer için youtube üzerinde bir pamuklama videosu var onu yaparsanız akıtma veya fokurdama gibi sorunlar olacağını sanmıyorum zira kendimde o şekilde sarım yaptım. Başka ne söylenebilir bilmiyorum ???? Aklınıza takılan bir şey varsa veya olursa yardımcı olmaya çalışırız forumca ????

Amanın :eek: Pioneer daha soğuksa iyi ki Pandora almamışım, Pioneer benim kabul edebileceğim en üst ısı sınırında zira :p:giggle:

@qersnc hah işte o kimisilerin biri benim üstadım :ROFLMAO:(y)(y)

Amanın :eek: Pioneer daha soğuksa iyi ki Pandora almamışım, Pioneer benim kabul edebileceğim en üst ısı sınırında zira :p:giggle:

@qersnc hah işte o kimisilerin biri benim üstadım :ROFLMAO:(y)(y)
Seri çekimde ısınıyor o ayrı konu????
Pioneer'de seri çekim yapılmaz dudak yakar Dikkat????
Fev in buharı'da bana çok soğuk geliyor.
Sanki soğuk hava çekiyorum gibi oluyor üstadım????
Buz gibi bunar. Fev varken Fresh likite gerek yok. Fev zaten fresh ve soğuk????

Seri çekimde ısınıyor o ayrı konu????
Pioneer'de seri çekim yapılmaz dudak yakar Dikkat????
Fev in buharı'da bana çok soğuk geliyor.
Sanki soğuk hava çekiyorum gibi oluyor üstadım????
Buz gibi bunar. Fev varken Fresh likite gerek yok. Fev zaten fresh ve soğuk????
Fev e Clapton tak abi, zaten elindeki coilogy Clapton telin çok uygun. Aroma da boğaz vurumu da keyfi de çok artıyor ve üstelik hala serin kalıyor. Bak soğuk değil serin ????

Geri