• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Pil Hakkında Sorular

VCANGULER

Community
Thelema solo + kykin mini v2 + 0.7 ohm clapton tel kullaniyorum sony vtc6 ile
Simdi 21700 pil almak istiyorum molicel ve efest markalari var sony bulamadim
Biri 30A biri 45A nedir bu Amper degerleri ne ise yarar ne yapar az cok olmasi ne ile ilgilidir hangisini tercih etmeliyim?

Ben testi olmayan ve orijinal olduğuna emin olmadığım bir pili kesinlikle kullanmıyorum. Evde ve arabamda sürekli d tipi kuru toz söndürücü bulunmasına rağmen söndürene kadar birkaç yüz derece sıcaklığa çıkabilir ve boyutundan büyük zarar verir.

Pil ölçen şarj aletleri var. Kabaca iç direncini ölçer, deşarj edip tekrar doldurur ve kaç mah kapasite olduğunu size söyler.
Lii500, opus btc3100 ve xtarin bir modeli var ucuz seçenek olarak.
Xstar vc2 ölçer mi kapasiteyi

Mah ölçmek için bir şey varmı şarj aletinde almam lazım henüz oda yok elimdeyse mtc6 diye bir pil var Ekli dosyayı görüntüle 63118

aşağıdaki gibi usb test cihazları ile pilin sarj ettiğin ,şarj cihazı ile mah değerini bulabilirsin yaklaşın %90 daha payı ile daha kaliteli şarj cihazları var ama çok pahalı ben buna benzer bir aparatla pillerimin kapasitelerine bakabiliyorum yaptğım testlerde %95 oranında dogru sonuclar alıyorum bu şekilde daha ucuza gelir
1680557818560.png

Geri