• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Pico'ya başlık aranıyor!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Serkan

Community
Merhabalar.
Elimde Eleaf iStick Pico 75Watt var. Kendi atomizerinin performansı hiç iyi değil. Geçenlerde deneme amaçlı smok baby 40Watt-80Watt atomizer aldım ama beklediğim kadar iyi bir performans alamadım. Cihazıma uyumlu ve performansı yüksek atomizer marka model bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Ekli dosyalar

• IMG_20190316_230640.jpg
    IMG_20190316_230640.jpg
    25.8 KB · Görüntüleme: 11
Oyla 0
Tilemahos armed eagle 25 mm,
Pil başlığını trasladiktan sonra , bir gece soda ve sirke içinde bekletip...
Şaka la şaka troy takin picoya güzel oluyor

What the Duck :eek:
Hiçkimsenin Major dememesi çok ilginç değil mi [emoji3166]
Ustam bana ordan bi Pico üstü Major çek !!!
Buyur hocam :)

697d3b29b8d5b00966671c18cb25422e.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şşşt, bak hele bizim oğlan. "Çoğoş, minnak bişi ama 22 mm üstü atolar olmuyomuş yea, pil kapağını traşlatman filan lazımmış" şeklinde, kaynağı vücudun güzide bir organı olan uydurmasyon cümleler duydun mu? İnanma, 23 mm'likler oluyor sıkıntısız. 23 mm'nin üstündekiler için traşlatma şart; berbere, pardon, tornacıya filan götürmen ya da eğelemen filan gerekir de 24 mm çapındaki heyula atoyu Pico'nun üstüne takmaya niye uğraşıyorsun? Atlar ve Kelebeklere işkence etme...;)

Not 1: "Güzide organ", işkembe-i kübra yerine kullanılmıştır, yanlış anlaşılma olmasın.
Not 2: 2k16 ve Troy 1x nefis oluyor üzerine. Armed 23 mm, şeklen güzel olsa da boyut açısından eh işte.

Geri