• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Pico'ya başlık aranıyor!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Serkan

Community
Merhabalar.
Elimde Eleaf iStick Pico 75Watt var. Kendi atomizerinin performansı hiç iyi değil. Geçenlerde deneme amaçlı smok baby 40Watt-80Watt atomizer aldım ama beklediğim kadar iyi bir performans alamadım. Cihazıma uyumlu ve performansı yüksek atomizer marka model bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Ekli dosyalar

• IMG_20190316_230640.jpg
    IMG_20190316_230640.jpg
    25.8 KB · Görüntüleme: 11
Oyla 0
Nasıl bir içiminiz olduğunu en iyi siz bildiğiniz için atomizerlerle ilgili biraz daha araştırma yapmanızı öneririm. Her atonun karakteri farklıdır ama not olarak belirteyim pico için 22mm den büyük atomizerler kullanamazsınız.

Merhabalar.
Elimde Eleaf iStick Pico 75Watt var. Kendi atomizerinin performansı hiç iyi değil. Geçenlerde deneme amaçlı smok baby 40Watt-80Watt atomizer aldım ama beklediğim kadar iyi bir performans alamadım. Cihazıma uyumlu ve performansı yüksek atomizer marka model bilen varsa yardımcı olabilir mi?

bu konuyu oku, seni en çok tatmin edecek atoyu bulursun.

Kendim sarabilirim ve yine dl olsun derseniz merlin tavsiye edebilirim. Merlin mini değil ama normal merlin:) sıkı içim dl atomizerlerdendir. Aroması ve boğaz vurumu tatmin etmişti beni.

İçim tercihinizi keşke belirtmiş olsaydınız. Ben Pico için, 22mm'de, iki içim tarzınada uygun tavsiyede bulanayım o vakit;

DL

Serpent Mini 22mm: Biraz klasik olacak fakat 2 senedir zevkle kullandığım bir atomizer. Amaç buhar üstüne buhar çıkarmak ise bu atomizer ile zor fakat aromo performansı oldukça iyidir. 0.3 - 0.4 ohm arasında keyifle kullanabilirsiniz.

Conqueror 22mm 4ml: Bu isimle iki tip atomizer üretildi. Benim bahsettiğim 22mm ve 4ml olanı. Bu atomizer çoğu kişi tarafından bilinmez fakat bulabiliyorsanız alın derim. 22mm de çift tel deckli, buhar ve aroma performansı bu denli lezzetli bir RTA atomizer hiç kullanmadım. Uzun süredir keiyfle kullanıyorum. Bulabiliyorsanız şiddetle tavsiye ederim.

MTDL

Troy 1xv3 RDA: MTL dememdeki sebep değişebilir deck sistemi. Eğer DL için üretilen decki de alırsanız dilediğiniz içim tarzı için kullanmanız mümkün.

MTL

MTL için seçenecek oldukça fazla. Hazır coil ile kullanacağım derseniz Aspire Triton Mini yi şiddetle tavsiye ederim. Nautilus 2 coilleri ile kullanmanız mümkün. Nautilus 2'den avantajı ise bu atmozer kesinlike akıtmıyor. Nautilus 2'de akıtma problemleri yaşanabiliyor ve bence aroması Nautilus 2'den daha iyi.

Telleme ve pamuklamayı ben yapacağım zaten derseniz eğer; TroyA S i önebilirim (sıcak buhar seviyorsanız), Penodat'ı önerebilirim, Spica Pro yu önerebilirim... Dediğim gibi MTL seçeneği oldukça fazla. Burada boğaz vurumuna mı, aromaya mı önem veriyosunuz bunun cevabı seçim yapmak için önemli...

Bence
Expromizer 2.1 23mm uyar sanirim
Tutunlu likit için Spica pro
Pastane likit için penodat

Mtdl için kayfun v5 bundan aldığım aromayi hiçbirinden almadim

(ato denemeye devam gelirse klonlardan gus. Hussar. Ubertoot. Cloudone.) bunlar içinde yorum yaparım deneyince

What the Duck :eek:
Hiçkimsenin Major dememesi çok ilginç değil mi ?
Ustam bana ordan bi Pico üstü Major çek !!!

Geri