• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara pico tamir Hk.

Kdrtkrb

Yeni Üye
elimde uzun yıllardır kullandığım pico cihazım var. 510 pin kısmında temassızlık sorunu yaşıyorum. Bilgisayara bağladığımda atomizer ohm değerini ya okuyamıyor ya da sürekli atlatmalı okuyor. Biraz sarsıldığında çoğu zaman çalışmıyor sonra rastgele salladığımda vs düzeliyor. Kocaeli'de bunun tamirini yapacak olan var mı?

Böyle bir video buldum. Yorumlar arasında birine cevap olarak mail adresini vermiş. Bir bakın isterseniz, hangi şehirdedir bilemiyorum tabi. Bu arada eğer 510 pinden şüpheleniyorsanız piconun üst kısımda 2 tane lehim var hurda bir cihazın üst kısmı ile direk değiştirilip denenebilir aslında.

510 pin de sorun yokmuş. Söküp doğrudan pil taktığımda elimde bulunan iki atomizeri de ateşledi. Cihazın lehimlerini ve kablolarını değiştirdim düzelttim elimden geldiğince ama çalışmadı (cihaz açılıyor bilgisayara bağlanıyor ama ohm ya atlıyor ya da okunamıyordu). Chipi iptal edip mekanik mod a dönüştürdüm. Birkaç gün bu şekilde kullanıp yeni bir mod alacağım. Mekanik olarak da yedekte kalsın 😂

Geri