• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Penodat V2 + Salt Tel Tavsiyesi

hiFuries

Yeni Üye
Merhaba,

Salt için genelde düz tel ve Ni80 önerildiğini gördüm, forumda ve kendi araştırmalarım da bu yöndeydi. Tel sarmakla uğraşamıyorum, bu yüzden hazır sarım tercih ediyorum. 1 tel bana ortalama 1 ay gidiyor, 10’lu paket neredeyse 1 sene yetiyor (mtl,dl tel dahil)

Salt için aldığım tel:

Mtl Özel Seri Temco & Wireoptim Fused Clapton Ni80 0,80 Ohm Hazır Sarım Performans Teli
2*31ga Ni80 Wrap 38ga Ni80 2,5 mm 6 Tur 0,80 Ohm
TEMCo ve Wireoptim Tellerinden Elde Üretilmiştir

Bu teli Penodat V2 atomizerde 35mg premium salt likit ile denemek istiyorum. Penodat’ta uzun ve kısa baca var, ben uzun bacayı tercih edeceğim.

Ek olarak Flash atomizerim de var ama akıtmasından gerçekten bıktım. Likit sürekli ziyan oluyor, bir de premium olunca insanın canı sıkılıyor. Flash’ta neredeyse tüm pamuklama yöntemlerini denedim bazen akıtmıyor, bazen akıtıyor ama günün sonunda üzmeyi başarıyor. Penodat ise bugüne kadar hiç akıtmadı, o yüzden alıştım diyebilirim, hatta yeni favorim oldu 😄

Bu tarz tel ile salt deneyen oldu mu, performansı nasıldır? En kötü ihtimalle beğenmezsem freebase için ayırırım.

Ayrıca salt için hazır tel satan bir yer bilen varsa paylaşabilir mi?

Dip Not:
Daha önce pod cihaz kullandım ama gerçekten bıktım, aşırı masraflı. 1 kartuş en fazla 1 hafta gidiyor, üstüne bir de premium likit masrafı eklenince açıkçası zengin işi. O yüzden mecburen MTL cihazda içip premium likitle devam edeceğim.
Premium tercih etme sebebim de şu: forum tedarikçileri dahil olmak üzere 50 mg salt likit aldım ama 35 mg kadar bile hissettirmedi, buna karşılık 50 mg premium salt’ta 1 fırt bile yetiyordu. Aradaki farkı siz düşünün. O yüzden premium salt ile devam etmek şart oldu.

Geri