Normal mi bilmiyorum ama bende de yatırınca %90 akıtıyorMerhaba, atoyu yana yatirinca damla damla akmasi normal mi?
Ali den 5 li Melo camı satın aldım. Hem majörde ve hem de penodatta kullanıyorum. Camlar her iki atomizere de biraz bol geldi, onu da oring yerlerine çok az teflon sararak hallettim.
linki varmı dostum pek anlamadığım için araması çok zor oluyorSubtank Mini camıda Majör/Penodat/Spica Pro ile uyumludur, oring değişimi gerekmeksizin hemde, aklınızda olsun hocam.
teşekkürler kardeşim. ben yerli site olduğunu bile bilmiyordum ki hep ali hep aliCambellcap'da var abi . Dış Bağlantı
Abi cambellcap emincap gibi siteler var ve gayet iyiler alanlarındateşekkürler kardeşim. ben yerli site olduğunu bile bilmiyordum ki hep ali hep ali
Abiler kardesler bu penodata uyumlu cam var midir baska atolarin tanklarindan vs
Subtank Mini camıda Majör/Penodat/Spica Pro ile uyumludur, oring değişimi gerekmeksizin hemde, aklınızda olsun hocam.
Genelde ust kismi bez tisort vs tutarak aciyorum ben ise yariyorAtomizer'e likit dolduramiyorum. Üst kapağı açmak isterken alt kısım çıkıyor. Tedarikçi arkadaşımız ile görüştüm. Hava kanalına alyan sokun sıkıştırarak açın dedi. Oda bazen açılıyor bazen de açılmıyor. Sizce ne yapmalıyım.
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim hocam. Peki hava kanalına alyan sokup mu açıyorsunuz?Genelde ust kismi bez tisort vs tutarak aciyorum ben ise yariyor
Camı azıcık döndür, sonra top cap'i rahat çevirirsin. direk top cap'i açmak istediginde yanma odasını da döndürür geneldeAtomizer'e likit dolduramiyorum. Üst kapağı açmak isterken alt kısım çıkıyor. Tedarikçi arkadaşımız ile görüştüm. Hava kanalına alyan sokun sıkıştırarak açın dedi. Oda bazen açılıyor bazen de açılmıyor. Sizce ne yapmalıyım.