comandante
Council
elim gidip geliyor ilkede %15 var ama bu site baya ucuz şuan
aldım mı bi litre alıyorum boşa gidecek korkusu var
gözümü karartıp alsam mı kararsız kaldım ????
CMM olsa ben 1 lt alıp denerdim.
elim gidip geliyor ilkede %15 var ama bu site baya ucuz şuan
Valla hocam keyfin turquoise nbasesini kullandıysan aynısı bende 1lt aldım genede birşey demem doğru olmaz herkezin damak zevki ayrı sen bilirsin ama fiyatlar gerçekten şaka gibi.elim gidip geliyor ilkede %15 var ama bu site baya ucuz şuan
mixle hakkında bilgisi olan var mı?
şişe ve calipitter alıcam, şişeleri nasıl? aromada seyreltme veya klon durumu var mı?
Aromaları(mix) iyidir şişe ve calipter hiç almadım bilmiyorum.mixle hakkında bilgisi olan var mı?
şişe ve calipitter alıcam, şişeleri nasıl? aromada seyreltme veya klon durumu var mı?
genel olarak hile yapmıyorsa benim için yeterli, teşekkür ederimşişe hiç almadım ama 4-5 defa aroma almışlığım var. sıkıntı yaşamadım hiç.
kargolaması hızlı, sahibi gayet nazik ve yardımcı olmayı seviyor.
tekrar alırmıyım dersen evet alırım.
not : genelde tekil aroma aldım. calipter almadım. yorumum onu kapsamıyor.
genel olarak başarılıysa denerim hocam, aroma çok önemli değil ama2 lt demleme yapıcam şişeler önemliAromaları(mix) iyidir şişe ve calipter hiç almadım bilmiyorum.
ben bu siteyi tokatcı zannediyordumesigarasatinal.com cihaz da aldım. Likit de aldım sıkıntı yaşamıyorum.
Kapıda ödemeyle aldım ilk iki ürünü, şimdi normal alım yapıyorum.ben bu siteyi tokatcı zannediyordum
Drag x plus pro poda baktım sımdı 16 yorum yazılmıs duzgun bır yer sanırım fıyat bı 150 tl pahalı gıbı o kadar.ben bu siteyi tokatcı zannediyordum