Golden kimya dan alışveriş yapıyorum, ankette bulamadımAşağıdaki seçeneklerden alışveriş yaptığınız ve memnun kaldığınız maksimum 5 tedarikçiyi seçebilirsiniz. Ankete katıl, Ninjaların alışveriş eğilimini göster. Eksik veya ekleyeceğiniz tedarikçi varsa paylaşın, ekleyelim.
İyi Forumlar
Golden kimya dan alışveriş yapıyorum, ankette bulamadım
hocam olay dolum yapılan şişelerin ve ortamın temizliğindeUcuz alin kafaniz rahat olsun neden? hepsi bidondan gelme pahali iyimidir bana sorarsan degil
Seyreltme yapmayan bir firma söylersiniz denemek isterim hocamhocam olay dolum yapılan şişelerin ve ortamın temizliğinde
tabi bide seyreltme vs yapılmamasında
güvendiğim yerleri yazayım ama diğerlerini zan altında bırakır gibi olmasın, şahsi güvenim var diyelimSeyreltme yapmayan bir firma söylersiniz denemek isterim hocam
pxy vardı kapadı,
Sitesi bir süredir kapalıkesin bilgimi bu
uzun zamandır kapalı, kendisi de bi kere tedarik ve riskler baskınlar yüzünden şikit işine ara verdik dedi, esf üyeliğine sorulabilir belki aktiftirtakipteyim ne zamandır zaten. hep onarımda gözüküyo.
belki son durumu bilen veyahut tanıyıp sorabilecek olan vardır diye sordum
Ekli dosyayı görüntüle 61763
uzun zamandır kapalı, kendisi de bi kere tedarik ve riskler baskınlar yüzünden şikit işine ara verdik dedi, esf üyeliğine sorulabilir belki aktiftir
????öte köyde banlıyak soramayık ????
elim gidip geliyor ilkede %15 var ama bu site baya ucuz şuanŞu sıralar Aroma Burada sitesi en avantajlı.
%29 indirim yapmışlar.