• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Blog Neden burada olduğunuzu unutmayın.

Bir çoğumuz yıllardır elektronik sigara kullanıyoruz. Peki neden burada olduğunuzu unutma sorunsalı.

Bu işi hobi haline dönüştürmek sonrasında uzman olduğunuz bir konu olduğunu düşünmek mi sizi tatmin ediyor.

Yoksa hala nikotine bağımlılık devam mı ediyor.

8 yılı geçti ve artık ateşli nasıl tutulur unuttum. Peki Elektronik olmadan elinizde ne tutacaksınız. ????

Yani işin bağımlılık ve ihtiyaçları geçelim. Psikolojik boşluğu ve vücudun şartlı olarak öğrendiği bu alışkanlık ne ile değiştirilebilir.

Geçenlerde aklıma geldi oğlum lollipop istedi. Kolalı olanı senin için aldım baba dedi. Ve kesinlikle kendisi tüketmek istemedi.

Bir şekilde ben bitirdim 3 günde bitti ve fark ettim ki, çubuklu şeker varken drip tipi sömüremedim. ????????????

Uzun zaman oldu diyenler, birilerinin birilerine yardımı dokunabilir derseniz buyrun.

Söz sizde..

Esigara nasıl oluyorsa o etkileri kaldırıyor bende. Tel azıcık kalmış, iyi ya veririm sipariş diyorum... Çok çok garip... Saatlerce kullanmadığım oluyor, sıfır baskı vb. Acaba diyorum sigarada Nik* dışında başka şeylere de mi bağımlılığımız vardı daha da akut ihtiyaç duydurtan.
Zaten hep derim ateşlinin fiziksel zararı var ama nik'in vücutta yarattığı rahatlama etkisinin yanında psikolojik artısı çok fazla diye. Ama onun haricinde pamuk bitmeye yakın bende yine bir rahatsızlık oluyor. Yedek mod, tank, pamuk hep durmalı. nbase zaten en az bir litre buzlukta durur hep. :p

Zaten hep derim ateşlinin fiziksel zararı var ama nik'in vücutta yarattığı rahatlama etkisinin yanında psikolojik artısı çok fazla diye. Ama onun haricinde pamuk bitmeye yakın bende yine bir rahatsızlık oluyor. Yedek mod, tank, pamuk hep durmalı. nbase zaten en az bir litre buzlukta durur hep. :p
Buzlukta bozulmuyor mu? Ben hep taze olsun diye 50 ml kaldi mi 250 lik soyluyorum

Buzlukta bozulmuyor mu? Ben hep taze olsun diye 50 ml kaldi mi 250 lik soyluyorum
Uzun süreli saklama için nbase konusunda buzluk daha uygun. :) Donma derecesi çok düşük zaten aklınızda farklı canlanmasın. Büyük şişede ise tamamının ısınmasına müsade etmeden kullanacağınız kadarını dışarı aktarmalı; veya en başta ufak (100/250ml vs) şişelere paylaştırıp o şekilde de buzlukta tutabilirsiniz, böylece aktarma ile uğraşmazsınız.

Son düzenleme:
Geri