• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Ne yani, bitti mi şimdi RDA olayı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Koba

Admin
Merhaba,

podlar, rta'lar, modlar, rba'lar havada uçuşurken RDA diyen kalmamış. Özellikle yeni başlayanlar için hortlatayım mevzuyu. RDA bir başkadır sevgili dostlar, Magnum dondurma gibidir, iyi bir likitle serin sulardan, kızgın kumlara fırlatır adamı... Uyandırayım.

rda11.GIF

rda12.GIF

rda14.GIF

rda8.GIF

rda9.GIF

rda7.GIF

rda6.GIF

rda3.GIF

20220123_181336.jpgRda gerçekten efsaneymiş. Akmaz, kokmaz, ne sararsan, ne pamuklarsan itiraz etmez, hele ki en güzel özelliği KIRILMAZ :) @Haydar abimin söylediği gibi bir troy+pico ya ateşli bırakılır. Umarım yeni başlayanlar öncelikle mtl için böyle bir setupla başlarlar. Sonrası üstadların söylediği gibi fanteziye giriyor;) Bu arada atomizer en eskisi Troy 1x :)

@Koba hocam verdin zehiri, Allah'tan bulunmuyor ???? ACHILLES RDA bu güne kadar en çok merak ettiğim Atomizer ilanlarda görüpte almak nasip olmadı. Çok mu tatlı @Koba.

Rda candır gerisi Heycan yaz aylarının efendisi cepte varlığı unutulan. Buhar dünyasının en güzel oyuncağidir ????
Ekli dosyayı görüntüle 56983

Hem orijinalini hem de klonunu kullandım. Hatta modder'la ( Ukraynalı, yaşlı bir adamcağızdı) bayağı iyi anlaştık, çokta şaşırmıştı ben yazınca, çünkü Türkiye'de o kadar anılmasına rağmen kimse kendisiyle irtibata geçmemiş, velhasıl achilles ile birlikte diğer modellerini de almıştım. Şunu diyebilirim, achilles ve troy arasında inanılmaz bir benzerlik var, aslına bakarsan ürün gamları neredeyse tıpa tıp aynıydı :D yani troy kullandıysan, ki kullanmışsın, bir şey kaçırmadın(y)

Geri