• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Ne yani, bitti mi şimdi RDA olayı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Koba

Admin
Merhaba,

podlar, rta'lar, modlar, rba'lar havada uçuşurken RDA diyen kalmamış. Özellikle yeni başlayanlar için hortlatayım mevzuyu. RDA bir başkadır sevgili dostlar, Magnum dondurma gibidir, iyi bir likitle serin sulardan, kızgın kumlara fırlatır adamı... Uyandırayım.

rda11.GIF

rda12.GIF

rda14.GIF

rda8.GIF

rda9.GIF

rda7.GIF

rda6.GIF

rda3.GIF

Vay be ben de Olimpos Dağının zirvesinde hangi ürünler kullanılıyor diye merak ederdim.

Buharda ve SBTV’de ikinci senemi doldurmaya yaklaşırken sevgili @Koba ‘nın anlık ya da nostaljik setuplarını görmek de nasip oldu.

Daha çok paylaşım bekliyorum. Hep akademik bilgi değil ya. Karanlık tarafa da beklerim üstad. [emoji847][emoji847][emoji847]

Vay be ben de Olimpos Dağının zirvesinde hangi ürünler kullanılıyor diye merak ederdim.

Buharda ve SBTV’de ikinci senemi doldurmaya yaklaşırken sevgili @Koba ‘nın anlık ya da nostaljik setuplarını görmek de nasip oldu.

Daha çok paylaşım bekliyorum. Hep akademik bilgi değil ya. Karanlık tarafa da beklerim üstad. [emoji847][emoji847][emoji847]

Olimpos dağı mı, tam teşekküllü gönüllü marabasıyım ben bu hobinin :D o cihazların bir çoğu malum yerler, mecralar gelişsin, zamanı yakalasın, yeni başlayanlar bilgisiz kalmasın diye kırk takla atılarak bulundu, getirildi.

Aspire bir gün mail attı attı, 2014 olabilir tarih, teşekkür ediyor, bugünün Aspire'ı değil tabi, onlarda o zamanlar tam bağımsız esigaracı:DBir baktım youtube'a adamların atomizerleriyle ilgili bir inceleme pbusardo'nun (kendisi esigara'dan devrem olur:) , bir tanesi de benim, yalvar yakar, çin, amerika, yok tnt vs. derken yasaklı bir ülkede bir atomizeri dünyada eş zamanlı lanse edebilmişiz.

Yanisi, blogdur, facebook'tur, instagram'dır, son olarak forumdur, bir şekilde samimi kullanıcı için şerefle ve gönüllü olarak hep uğraştım ve uğraşıyorum. sırtımızdan yükselen bir hobi, sağlık hareketi tamamen tüccarların eline düşmesin diye, benimle aynı fikre sahip kıymetli dostlarımla mücadele ediyorum.

Olimpos dağı mı, tam teşekküllü gönüllü marabasıyım ben bu hobinin :D o cihazların bir çoğu malum yerler, mecralar gelişsin, zamanı yakalasın, yeni başlayanlar bilgisiz kalmasın diye kırk takla atılarak bulundu, getirildi.

Aspire bir gün mail attı attı, 2014 olabilir tarih, teşekkür ediyor, bugünün Aspire'ı değil tabi, onlarda o zamanlar tam bağımsız esigaracı:DBir baktım youtube'a adamların atomizerleriyle ilgili bir inceleme pbusardo'nun (kendisi esigara'dan devrem olur:) , bir tanesi de benim, yalvar yakar, çin, amerika, yok tnt vs. derken yasaklı bir ülkede bir atomizeri dünyada eş zamanlı lanse edebilmişiz.

Yanisi, blogdur, facebook'tur, instagram'dır, son olarak forumdur, bir şekilde samimi kullanıcı için şerefle ve gönüllü olarak hep uğraştım ve uğraşıyorum. sırtımızdan yükselen bir hobi, sağlık hareketi tamamen tüccarların eline düşmesin diye, benimle aynı fikre sahip kıymetli dostlarımla mücadele ediyorum.

Şimdi yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemem; o yüzden kısa bir açıklama yapmak isterim.

İki senedir bu kadar aktif görmemiştim sizi ondan öyle yazdım. Ki benim kaçırmış olma olasılığım çok yüksek.

Bu arada bu forumun yapısı sizin bu işe ne kadar gönül verdiğinizi kanıtlıyor.

Onun dışında ben; yeni kullanıcılar dışında ya da aktif üyeler dışında kimlerin zaman içinde neler kullandığını, hangi ürünleri zevkle kullandığını, mevcut kullandıklarını, zaman içerisinde kullanım alışkanlıklarının hangi ürünlere nasıl evrildiğini merak ediyorum. Mesela yerli atomizer üreticileri hangi atomizerleri kullanarak kendi ürünlerini ortaya çıkardılar? Ya da hangi modu kullanıyorlar? Forum oluşturan bir buhardaş olarak sizin kullandığınız ürünler neler? Nasıl buluyorsunuz?

Yani bizler anlık atarken siz de atsanız ne güzel olur… bir vlog çekip bulunduğunuz yerde forumda paylaşsanız mesela…

Daha önce etmediysem şimdi edeyim: SBTV için kendi adıma çok teşekkür ederim. Bana bir hobi kazandırdığı için; çok güzel dostluklar kazandırdığı için; bilgi yanında dayanışmayı kazandırdığı için…

Birde tarihçe yazmıştım o dönemlerde, nostaljidir, bulunsun....

Buhar Cihazları Tarihçesi

Buhar cihazlarının kısa kronolojik tarihi,

1-
1965, H.A Gilbert, ilk tasarım, ilk patent...

2-2000, Çinli Eczacı Hon Lık, ilk tasarım ve çalışmalar,

3-2003, Çinli Eczacı Hon Lık tarafından oluşturulan cihazla ilgili ilk tescil ve patent,

4-2006, Buhar Cihazları Avrupa'da...

5-2006, Cartomizerin icadı, Umer ve Tarık Şeyh (İngiltere-Gamucci)

6-2006-2007, Buhar Cihazları Türkiye'de...

7-2007, Buhar cihazlarının ülkemizde satışının başlaması,

8-2008, Buhar cihazlarının ülkemizde yasaklanması,

9-Günümüz, Tüm baskılara rağmen Amerika ve Avrupa'da yasak kapsamına alınmayan buhar cihazları ülkemizde halen yasak...

Buhar Cihazlarının kilometre taşları,

1-
Ruyan tarafından E-Cigar, E-Pipe, V8 modelleri,

2-Janty tarafından 510 (Janty Dura)

3-Janty tarafından Ego

4-Ovale tarafından Ego-T

5-L-Rider ilk değişken gerilimli cihaz (Lavatube)

6-Kullanıcılar tarafından tasarlanan pil tüpleri (Mekanik Modlar-ABD)

7-Umer ve Tarık Şeyh tarafından Cartomizer

Merhaba,

podlar, rta'lar, modlar, rba'lar havada uçuşurken RDA diyen kalmamış. Özellikle yeni başlayanlar için hortlatayım mevzuyu. RDA bir başkadır sevgili dostlar, Magnum dondurma gibidir, iyi bir likitle serin sulardan, kızgın kumlara fırlatır adamı... Uyandırayım.

Ekli dosyayı görüntüle 56952

Ekli dosyayı görüntüle 56953

Ekli dosyayı görüntüle 56954

Ekli dosyayı görüntüle 56955

Ekli dosyayı görüntüle 56956

Ekli dosyayı görüntüle 56957

Ekli dosyayı görüntüle 56958

Ekli dosyayı görüntüle 56959
[/

Fayyttt çıkmış çeyizler ortaya Maşallah..
Buhara başlamak istiyorum diyene, 2. el pico üzeri troy1x -3x rda bulur başlatırım.. İşine gelen devam eder.. %90 ateşliyi bırakır. Pod zot anlamam ben..Biz buharın dinazorları fosilleriyiz abiii.. :cool: :cool:

Geri