güzel günlerde kullanEkli dosyayı görüntüle 61486
ben geldim???? ismimizi nereye yazdırıyoruz kulüp için ????
gule gule kullan ama yanlis kulup burasi, gayfuncular mekan sahibi burada, ha tabi bilerek gelmediysen sayet ????Ekli dosyayı görüntüle 61486
onları sıcak severlere alalım, flamethrower kulübünden bekleniyorsunuz efenim????gule gule kullan ama yanlis kulup burasi, gayfuncular mekan sahibi burada, ha tabi bilerek gelmediysen sayet ????
Gule gule kullan ????Ekli dosyayı görüntüle 61486
Gule gule kullan. Umarim arandigina deger senin icinEkli dosyayı görüntüle 61486
yarım tank tecrübe ettim, gayet değdi gibi duruyor. aksam dilim döndüğünce yorumlar yazarimGule gule kullan. Umarim arandigina deger senin icin
Acele etme 3-5 gun kullan da sonra yazarsin majoru bilmeyen tek sen varsin zira ????yarım tank tecrübe ettim, gayet değdi gibi duruyor. aksam dilim döndüğünce yorumlar yazarim
Doğru diyorsun, herkesin elinde bir major. Geç kaldık..????Acele etme 3-5 gun kullan da sonra yazarsin majoru bilmeyen tek sen varsin zira ????
Evrenin mesajı! ???????? Mtl kısmına da alalım notları. ????Aynen ya, iki günde kanser oldum piyasadan ötürü ????
O değil zamanında era için bayağı sayıkladım o gelmedi, niye böyle oldu bu iş????
bende yok ????Doğru diyorsun, herkesin elinde bir major. Geç kaldık..????
Evrenin mesajı! ????????
Era istemiyorum artık ya, soğudum niye böyle oldu bilmiyorum ama hem çirkin geliyor, hem de deck açmak falan zor ne bileyim işte ????Era hikayemiz ortak seninle. ikimiz de zamaninda singapur post magduriyeti yasadik. ben 3. siparisimde era'ya kavusmustum ????
ama hep soyluyorum beklenti = sonuc iliskisinde en ust noktam oldu Era.
Spica ve prime icin neden olmadi oyleyse ????Bence o kadar bekleyince kiymetli geldi ????
Dünya turu atıyordu kargolar bi’ de! ???? Era V1… Ben de beklemiyordum o performansı. Tam sürpriz! ????Era hikayemiz ortak seninle. ikimiz de zamaninda singapur post magduriyeti yasadik. ben 3. siparisimde era'ya kavusmustum ????
ama hep soyluyorum beklenti = sonuc iliskisinde en ust noktam oldu Era.
Spica’n mi var derdin var olmustur. Prime senin kalemin degil sirf deneme icin alip aldigini da unutmusundur sen ????????Spica ve prime icin neden olmadi oyleyse ????