Anaa ben buraya da girebiliyorum vize pasaport hepsi geçerli yane ????????????Forumumuzun bir hizmeti daha.
Kutuplaşmaya karşı GRİ’nin varlığını inkâr etmeyenlerin kulübü ????????
6 ay sonraya randevu veriyo @Arcturus ????telegramda var 1 tane 950 ye siyah ????
Sen de doğruyu öğreniyorsun ,orta yolcu olmak iyidir????Forumumuzun bir hizmeti daha.
Anaa ben buraya da girebiliyorum vize pasaport hepsi geçerli yane ????????????
Taam abi ne kiziyonkine ejderya olarak öteki grupta calisiyom zaten ????????????Sen de doğruyu öğreniyorsun ,orta yolcu olmak iyidir????
Sıcakcıyız dediysek.şömineci değiliz.kırmızı cizgimiz 12-13 wat????
ejderya mı? podlan mı? eneee ???? ???? ????Taam abi ne kiziyonkine ejderya olarak öteki grupta calisiyom zaten ????????????
Bu grupta civcivlik yapıyom ben ????
Yapma yanariz bak ????????????ejderya mı? podlan mı? eneee ???? ???? ????
Taam işte podla öyleymiş gibi yaparsak nolur bı düşün,video mu atalım illa ????ejderya dediğin; 0,12 ohm rda + 4,2 volt hybrid mech ile olur ???? ????
????????????????????Forumumuzun bir hizmeti daha.
Abi ikinci el onlar ya, ben anca sıfırına o parayı veririm????telegramda var 1 tane 950 ye siyah ????
Genel kayfun sicagiynan soğukta donarak gitti diye ilk olursun bak emin misin hepsinde geçerli olacağından ????????????antiteam buralarda ????Tam mundarlik konu, bende hepsi var, sicakta, ilikta , sogukta. @MoNoT10 gibi viza pasport geçerli, giremedigimiz yer yok çok şükür
Genel kayfun sicagiynan soğukta donarak gitti diye ilk olursun bak emin misin hepsinde geçerli olacağından ????????????antiteam buralarda ????
Çok tikkat cekiyon....yapma ????
Corbaci tayfanin ilik dedigi bizim sicak dedigimiz olmasin ????????
Genel kayfun sicagiynan soğukta donarak gitti diye ilk olursun bak emin misin hepsinde geçerli olacağından ????????????antiteam buralarda ????
Çok tikkat cekiyon....yapma ????