• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | E-Likit NBase'in Felaket boğaz yakması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EPIK9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EPIK9

Yeni Üye
Herkese merhaba yakın zamanda kendi likitimi yapmak için bir girişimde bulundum ama sonuç felaket gibi. İlke kimyadan Carlo erba - Merck- Mercek 80vg 20 pg 6 N şeklinde bi nbase sipariş ettim. demlenmenin 5. gününde durumlar nasıl bakmak için likitlerin tadına bakmak istedim ama felaket şekilde boğazı yakıyordu. Olay aromada mı yoksa nBase'de mi anlamak için sadece nbase ilke pamuğu ıslattım aynı şekilde boğaz yakıyor çekerken üflerken öksürtüyor. Sıkıntı bende mi anlamak için eşime de denettim yok bir süredir öksürmekten iletişim kuramıyoruz. Seçtiğim markalarla mı alakalı bi sorun yaşadım yoksa nikotin mi fazla geldi emin değilim sizce neden kaynaklı olabilir bidaha yapacağım alışveriş için tavsiyelerde bulunabilir misiniz?

hocam kaç aroma kullandıysan yazacaksın
kaç paralıksa söyleyeceksin veya onlardan aldıysan sipariş tekrarı isteyeceksin
bak ben cosori firmasına cupcake kabarırken yamuk duruyo dedim, resim attım
adamlar adres istedi sıfırını yollayalım dedi kabuş etmedim, amazon kaç kere para iade edip ürünü almadı hatırlamıyorum ama pc kasasından bluetooth kulaklığa geniş bir yelpazede
hatalı telafi edicek, bu doğal ve hakkın
iste hakkını
Bakalım hocam çözüm sürecimiz devam ediyor :) nikotinde sorun olamazmış 0 nikotin vg pg yollayalım seyreltip deneyin nbase'i dediler iyi deneyelim dedim.

Bakalım hocam çözüm sürecimiz devam ediyor :) nikotinde sorun olamazmış 0 nikotin vg pg yollayalım seyreltip deneyin nbase'i dediler iyi deneyelim dedim.
freebase mi aldın? titrasyon testi yollasınlar bi tane test edin
neyi ne kadar seyrelteceksin? firma yetkilisi yollayalım bakın demiş ama test olmadan anlamsız kalıyor...
kahin misin sen? çık dışarı çık
şeklinde yaklaşın arkadaşlara, nic fazla olduğu ne malum?

freebase mi aldın? titrasyon testi yollasınlar bi tane test edin
neyi ne kadar seyrelteceksin? firma yetkilisi yollayalım bakın demiş ama test olmadan anlamsız kalıyor...
kahin misin sen? çık dışarı çık
şeklinde yaklaşın arkadaşlara, nic fazla olduğu ne malum?
Test hakkında bilgim yoktu hocam isterim kendilerinden bir süredir zaten bir şey yazmadılar tamam freebase yollayın dedikten sonra. Testi bilmediğim için ben sürekli elimdeki nbase'i yollayabileceğimi söyledim. İşi bilmemek biraz sıkıntıya soktu beni.

Geri