• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | E-Likit NBase'in Felaket boğaz yakması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EPIK9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EPIK9

Yeni Üye
Herkese merhaba yakın zamanda kendi likitimi yapmak için bir girişimde bulundum ama sonuç felaket gibi. İlke kimyadan Carlo erba - Merck- Mercek 80vg 20 pg 6 N şeklinde bi nbase sipariş ettim. demlenmenin 5. gününde durumlar nasıl bakmak için likitlerin tadına bakmak istedim ama felaket şekilde boğazı yakıyordu. Olay aromada mı yoksa nBase'de mi anlamak için sadece nbase ilke pamuğu ıslattım aynı şekilde boğaz yakıyor çekerken üflerken öksürtüyor. Sıkıntı bende mi anlamak için eşime de denettim yok bir süredir öksürmekten iletişim kuramıyoruz. Seçtiğim markalarla mı alakalı bi sorun yaşadım yoksa nikotin mi fazla geldi emin değilim sizce neden kaynaklı olabilir bidaha yapacağım alışveriş için tavsiyelerde bulunabilir misiniz?

Kullandığınız cihaz, coil ve watt nedir?
Mod olarak smok scar18 kullanıyorum atomizer dead rabbit v3 rta. Tel olarak şuan yanında gelen atomizerin performans teli vardı dün taktım onları kullanıyorum. eski likitlerimde bi sorun olmuyor geçen ay yeni mod alırken yanında aldığım likitler vardı onlarda böyle bir durum yok şuan yeni pamuklama yaptım eski likitleri içiyorum tekrar. 50 - 76 watt arası içiyorum biraz likitine göre değişiyor.

hocam yanan pamuk boğaz yakar, eğer ki pamuk değilse ki belirtmemişsiniz aromadan kaynaklı da değil test etmişsiniz
nbase ölmüş, ilke dünkü firma değil wp üzerinden yazın yarın sabah veya pazartesi ilgilenirler
merck 6mg ile boğaz yakmaz, merck 9mg ile dl yapıp öksürmeyebilirsiniz
ha chem 9mg öksürtebilir ama yakmaz, boğaz yanması bozuk nikotinle ilişiklendirilir

hocam yanan pamuk boğaz yakar, eğer ki pamuk değilse ki belirtmemişsiniz aromadan kaynaklı da değil test etmişsiniz
nbase ölmüş, ilke dünkü firma değil wp üzerinden yazın yarın sabah veya pazartesi ilgilenirler
merck 6mg ile boğaz yakmaz, merck 9mg ile dl yapıp öksürmeyebilirsiniz
ha chem 9mg öksürtebilir ama yakmaz, boğaz yanması bozuk nikotinle ilişiklendirilir
teşekkür ederim hocam ulaşayım kendilerine pamuklamayı likit için de nbase'i denemek için de ayrı ayrı yaptım çünkü.

Konuyu takip edemiyorum müsait bir ortamda defilim fakat en son ne aldın sayfasında sanırım bu atomizer için 26 ga tel gordum eklediginiz resimde öyle birnhata olabilir mi.

Bir de emin olmak için 26 ga teli sarın deneyin diyeceğim ama eski likitde bir sorun olmuyormuş, çok uzmanı olmasam da dl için 6mg bir tık fazla geldi ama merckde içimi yumuşaktır kaldırır diye düşünüyorum, büyük ihtimalle base sorunlu ya da yanlış ürün göndermiş olabilirler. Ben de ilke sorunla ilgilenir diye düşünüyorum, en iyisi olara danışmak.

Bir de emin olmak için 26 ga teli sarın deneyin diyeceğim ama eski likitde bir sorun olmuyormuş, çok uzmanı olmasam da dl için 6mg bir tık fazla geldi ama merckde içimi yumuşaktır kaldırır diye düşünüyorum, büyük ihtimalle base sorunlu ya da yanlış ürün göndermiş olabilirler. Ben de ilke sorunla ilgilenir diye düşünüyorum, en iyisi olara danışmak.
yazdım bakalım cevap bekliyorum nbase konusunda çoğunluk bu firmayı öneriyor ilk alışverişte patlarsam evde kimya işine küserim gibi hocam :)

Hocam bu tarz işlerde çeşitli hatalar her firmada olabiliyor. Örneğin arkadaşım aynı firmadan 12 mg nbase sipariş etmişti. 1 ay falan her gün nefesim daralıyor vb. şikayetleri oluyordu. Doktora dahi gitti. Firma ile görüştüğünde yanlışlıkla 24 mg nikotinli nbase geldiğini öğrendi. Öncelikle bir firma ile görüşün derim.
Nikotin olarak daha önce 6 mg kullandı iseniz ve aynı sorunu yaşamadıysanız sorun nbase’dedir. Yaşadıysanız size fazla geliyordur.

önümüzdeki hafta sizden alışveriş yapmaya niyetim var çok büyük bir engel çıkmazsa hocam aklımdasınız :)
Hocam sizin sorun nikotinin kalitesinden büyük ihtimalle.
Size benzer durumu ben de yaşadım ,problem şu, ilke kimyanın nikotininin çok kaliteli olması ve doğru oranda katması

Ben normalde 20mg nikotin tüketen biridiysim. Birçok siteden de alışveriş yaptımve hiçbir siteden bu tarz bi sorun yaşamadım. taaki bu ilke kimyayı deniyene kadar.
Hocam sek 20mg içen ben, garip bir şekilde ilkeden aldığım 9mg da zorlandım. Böyle ciğerlerime çekemedim ilk nefesi, darladı sanki.
Normal piyasada kaç mg kullanıyorsanız, tam olarak yarısını almanızı öneririm.
Dandik nbaselere alışmışız, artık kalitelisi dokanıyor bizlere

Size benzer durumu ben de yaşadım ,problem şu, ilke kimyanın nikotininin çok kaliteli olması ve doğru oranda katması

Ben normalde 20mg nikotin tüketen biridiysim. Birçok siteden de alışveriş yaptımve hiçbir siteden bu tarz bi sorun yaşamadım. taaki bu ilke kimyayı deniyene kadar.
Hocam sek 20mg içen ben, garip bir şekilde ilkeden aldığım 9mg da zorlandım. Böyle ciğerlerime çekemedim ilk nefesi, darladı sanki.
hocam aslında bu ilkenin dürüstlüğü değil merdivenaltı firmaların çakallığı
ilke kötü değil tek sorun fiyatı, öyle bir fiyatlama yok, kör tuttuğunu öper atasözü olan ülkede normal karşılanıyor sadece
1000012439.jpg

bakın bir litre 0mg nikotinsiz vg pg karışımı 10eur, fransız sitesini seçtim amerikan sitelerinden daha ucuzunu da bulurum (merck satılmaz o topraklarda, o takıntı bizde var çok önce yerleşti kaldı)
nic shot 20mg tanesi 1eur 10lu al 7.5eur
200mg nic 7.5eur bir litre 6mg likitte 22.5eur harcarsınız düz 100lira diyelim
nikotin bizde pahalı, geliş yöntemi kaçaksa da pahalı yasalsa da pahalı, vergisi var müşaviri var taşıması var vs.
mesela diğer sitelerde 600mg nikotine ödediğiniz fiyat 250tl geçmez merck değilse ama ilkede 400tl geçiyor merck ise 680tl oluyorken diğer arkadaşlarda 500tl geçmiyor (sadece aromaburada değil birçok firmaya bakın, en pahalısı nedense ilkedir)
madem pahalı satıyor, malının arkasında herkesten çok duracak ki önceden dururdu şimdiyi bilemem
adamdan alacak nbase yerine yenisini yollicak parasını da ya iade edecek ya aroma vs hediye edecek gönlünü alacak

Belki öyledir hocam ama ihtimal vermiyorum. Cidden içilebilir bir şey değil ama durum dediğiniz gibiyse içtiğimiz hiçbir likit yerli veya yabancı nikotin koymuyor demek oluyor içine.

hocam aslında bu ilkenin dürüstlüğü değil merdivenaltı firmaların çakallığı
ilke kötü değil tek sorun fiyatı, öyle bir fiyatlama yok, kör tuttuğunu öper atasözü olan ülkede normal karşılanıyor sadece
Ekli dosyayı görüntüle 65244

bakın bir litre 0mg nikotinsiz vg pg karışımı 10eur, fransız sitesini seçtim amerikan sitelerinden daha ucuzunu da bulurum (merck satılmaz o topraklarda, o takıntı bizde var çok önce yerleşti kaldı)
nic shot 20mg tanesi 1eur 10lu al 7.5eur
200mg nic 7.5eur bir litre 6mg likitte 22.5eur harcarsınız düz 100lira diyelim
nikotin bizde pahalı, geliş yöntemi kaçaksa da pahalı yasalsa da pahalı, vergisi var müşaviri var taşıması var vs.
mesela diğer sitelerde 600mg nikotine ödediğiniz fiyat 250tl geçmez merck değilse ama ilkede 400tl geçiyor merck ise 680tl oluyorken diğer arkadaşlarda 500tl geçmiyor (sadece aromaburada değil birçok firmaya bakın, en pahalısı nedense ilkedir)
madem pahalı satıyor, malının arkasında herkesten çok duracak ki önceden dururdu şimdiyi bilemem
adamdan alacak nbase yerine yenisini yollicak parasını da ya iade edecek ya aroma vs hediye edecek gönlünü alacak
yanarım yanarım aromalarıma yanarım sonunda tarçınlı güzel olduğu söylenen bir likit demlemiştim o da yalan oldu :cautious:

yanarım yanarım aromalarıma yanarım sonunda tarçınlı güzel olduğu söylenen bir likit demlemiştim o da yalan oldu :cautious:
hocam kaç aroma kullandıysan yazacaksın
kaç paralıksa söyleyeceksin veya onlardan aldıysan sipariş tekrarı isteyeceksin
bak ben cosori firmasına cupcake kabarırken yamuk duruyo dedim, resim attım
adamlar adres istedi sıfırını yollayalım dedi kabuş etmedim, amazon kaç kere para iade edip ürünü almadı hatırlamıyorum ama pc kasasından bluetooth kulaklığa geniş bir yelpazede
hatalı telafi edicek, bu doğal ve hakkın
iste hakkını

Geri