• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | E-Likit Nbase’de Aynı İçerik, Farklı Fiyat, Neden?

arkadaşlarım gayet güzel açıklamışlar zaten.
ben bambaşka bir açıdan yaklaşayım yine de :)
içim şekliniz nasıl. benim gibi elinizden düşmüyorsa, günde 6-7 ml tüketiyorsanız, atomizeriniz soğuk ve sıkı içimliyse niki fazla önemsemeyin derim.
kendimden örnek verecek olursam 3chem 12 mg ile başladım.
sigarayı bıraktırdı. o zamanlar 3-4 ml içiyordum. ama ilerleyen zamanlarda nik fazla gelmeye başladı
sek CMM 6 mg kullanıyorum şu an. zimcir çekim ve elinden mod-ato düşmeyen birisiyim
umarım faydalı olmuşumdur @yselcuk24 kardeşim :)
Teşekkürler, ben çok içen birisi değilim, belki de aromalardan dolayı içemiyorum. Bir de sek deneyeyim dedim, onda da bir sürü ince ayar varmış. Neyse orta yollu bişey alacağım @azash arkadaşın tavsiyesi de mantıklı ????

Teşekkürler, ben çok içen birisi değilim, belki de aromalardan dolayı içemiyorum. Bir de sek deneyeyim dedim, onda da bir sürü ince ayar varmış. Neyse orta yollu bişey alacağım @azash arkadaşın tavsiyesi de mantıklı ????
Chem base 9 mg ile başlamanı öneririm o zaman. Baktın kesmiyor 12 yaparsın yada fazla gelirse 6 ya indirirsin :) İstanbul Beylikdüzü taraflarındaysan yardımcı olabilirim :)

Teşekkürler hocam, Ankara'dayım ????
Majör camı lazım olursa bana yazın Üstad :)
İş yerim Çukurambar da. Kamu kurumu olduğu için içeriye ziyaretçi almıyoruz bu sıralarda. Ama tel pamuk ve aklınıza takılan konularda hem mesajla,, hem de fırsat olan öğle aralarında elimden gelen yardımı sunmak isterim.
Dumansız geçirdiğiniz her zaman karımızdır...

İş yerim Çukurambar da. Kamu kurumu olduğu için içeriye ziyaretçi almıyoruz bu sıralarda. Ama tel pamuk ve aklınıza takılan konularda hem mesajla,, hem de fırsat olan öğle aralarında elimden gelen yardımı sunmak isterim.
Cennet kuşuna arada uğra Üstad ????
Sizin tükana çok yakın fiyatlar makul sayılır lezzet iyi bireciklililer ????

Hocam şuan Mersin'in bi yaylasındayım. Bayram sonu Ankara'da olacağım, kapınıza son sistem kamera taktırın, dayanabilirim bakın tarih falan da verdim ???????????? şaka bir yana teşekkür ederim, gerekirse sizden destek alırım. Herşeyi çözdüm, bir likit işi kaldı. Aromalar mı dandik, vg/pg/nic mi dilimde acımsı/kekremsi bir tat bırakıyor, hoşuma gitmiyor. Umarım sek içimde sorun yaşamam.

Hocam şuan Mersin'in bi yaylasındayım. Bayram sonu Ankara'da olacağım, kapınıza son sistem kamera taktırın, dayanabilirim bakın tarih falan da verdim ???????????? şaka bir yana teşekkür ederim, gerekirse sizden destek alırım. Herşeyi çözdüm, bir likit işi kaldı. Aromalar mı dandik, vg/pg/nic mi dilimde acımsı/kekremsi bir tat bırakıyor, hoşuma gitmiyor. Umarım sek içimde sorun yaşamam.
Hayırlısıyla bir dönün Üstad.
Sizi bir Ankara markası olan Efkar ile de tanıştırırım.
MTL içim de tütünlü likitleri güzeldir.
Bayram sonrasına benim evyaplardan da bir şeyler oturmuş olur.
Mersine ve serin yaylaya selamlar.

Hayırlısıyla bir dönün Üstad.
Sizi bir Ankara markası olan Efkar ile de tanıştırırım.
MTL içim de tütünlü likitleri güzeldir.
Bayram sonrasına benim evyaplardan da bir şeyler oturmuş olur.
Mersine ve serin yaylaya selamlar.
Aleykümselam ????
Efkar'ın neredeyde tüm tütünlü likitlerini denedim gayet güzel ama vg oranı yüksek olduğu için vurumu düşük. 40/60 olsa süper olur ama "kişiye özel yapamıyoruz" dediler.

Aleykümselam ????
Efkar'ın neredeyde tüm tütünlü likitlerini denedim gayet güzel ama vg oranı yüksek olduğu için vurumu düşük. 40/60 olsa süper olur ama "kişiye özel yapamıyoruz" dediler.
Bana aroması fazla geliyor. O sebeple seyreltip içiyorum. Size şöyle bir tavsiyede bulunabilirim.
70vg/30pg 18 mg likit alıp. (80/20 ler için de yapılabilir) 50/50 veya 40vg/60pg 0 nikotinli base ile 1-1 karıştırırsanız 9 mg nikotinli 60/40 veya 55/45 gibi likitler elde edebiliirsiniz.
Sadece pg ilavesiyle de biraz matematik yardımıyla yüksek nikotinli likitleri istediğiniz kıvama getirebilirsiniz.
PG için de BASF-Chem deneyebilirsiniz.

Bana aroması fazla geliyor. O sebeple seyreltip içiyorum. Size şöyle bir tavsiyede bulunabilirim.
70vg/30pg 18 mg likit alıp. (80/20 ler için de yapılabilir) 50/50 veya 40vg/60pg 0 nikotinli base ile 1-1 karıştırırsanız 9 mg nikotinli 60/40 veya 55/45 gibi likitler elde edebiliirsiniz.
Sadece pg ilavesiyle de biraz matematik yardımıyla yüksek nikotinli likitleri istediğiniz kıvama getirebilirsiniz.
PG için de BASF-Chem deneyebilirsiniz.
İyi fikir hocam onu Ankara'da evimde daha rahat denerim ama şimdi sek nbase olayını çok merak ettim. Şuan 12 mg 50/50 oops likit kullanıyorum.
Nirvana 60vg/40pg 9 mg merch p. Nic
Chemnovatic 70vg/30pg 9 mg nic
Almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı?

İyi fikir hocam onu Ankara'da evimde daha rahat denerim ama şimdi sek nbase olayını çok merak ettim. Şuan 12 mg 50/50 oops likit kullanıyorum.
Nirvana 60vg/40pg 9 mg merch p. Nic
Chemnovatic 70vg/30pg 9 mg nic
Almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı?
Atomizere de bağlı olarak, 9 mg Chem i 12 mg Merck den daha fazla vurumlu hissedebilirsiniz. Bence 9 Chem 70/30 olarak sizi doyuma ulaştıracaktır. Belki fazla bile gelir. Ama fazla gelsin az gelmesin :) sonra seyreltmek mümkün.
Bence iyi tercihler olur. Yelpazenin her iki uç tarafında ki nbaseleri denemiş olursunuz. Yeterli gelirse sıkıntı olmaz. Olmadı kalan 50 çeşit kombinasyona bakarız.

Atomizere de bağlı olarak, 9 mg Chem i 12 mg Merck den daha fazla vurumlu hissedebilirsiniz. Bence 9 Chem 70/30 olarak sizi doyuma ulaştıracaktır. Belki fazla bile gelir. Ama fazla gelsin az gelmesin :) sonra seyreltmek mümkün.
Bence iyi tercihler olur. Yelpazenin her iki uç tarafında ki nbaseleri denemiş olursunuz. Yeterli gelirse sıkıntı olmaz. Olmadı kalan 50 çeşit kombinasyona bakarız.
Ion v2, özellikle de spica promla yeterli boğaz vurumuna ulaşırım galiba. Tavsiyeniz için teşekkürler ????

Geri