Sarı Sayfalar NBase Fiyat Listesi -Güncel-

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PcKoPaT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uzun zamandır okuduğum yorumların genellemesinde kişiler likiti ilkeden alıyorsa aromayı başka yerden alıyor ...
ben hiç denemedim ilke aroması zaten istememde denemeyi . onlar beni ben onları sevmiyoruz :D

6mg 70/30 nbaseye bide %15-%20 aroma eklediyseniz DL içimde o yüzden sıkıntı yaşatmış olabilir belki
oluşan likit aroma dahil 70/30sa birşey diyemem
ben 70/30 6mg içemem Dl de mesela
Hocam herkese farklı hitap eder tabiki. Mesela benim içtiğim aromayı siz içemezsiniz vs.. fakat benim dışımda da başkalarının iade ettiğini duydum. Tabi ki denemenizde yarar var bir şey olursa zaten iade de çok yardımcı oluyorlar sadece paranın yatması biraz zaman alıyor. Benim yaklaşık 1 hafta sürdü.

Hocam herkese farklı hitap eder tabiki. Mesela benim içtiğim aromayı siz içemezsiniz vs.. fakat benim dışımda da başkalarının iade ettiğini duydum. Tabi ki denemenizde yarar var bir şey olursa zaten iade de çok yardımcı oluyorlar sadece paranın yatması biraz zaman alıyor. Benim yaklaşık 1 hafta sürdü.
Hiçbir üreticiyi savunacak değil sempatimde yok ama irdelememin nedeni kullanıcı kaynaklı mı acaba diye ?

Hiçbir üreticiyi savunacak değil sempatimde yok ama irdelememin nedeni kullanıcı kaynaklı mı acaba diye ?
Hocam benden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Çünkü ben hep sipariş verdiğim nbase i aldım ve bu aynı nbase i 3. Alışımdı. 70/30 6mg nic hepsi. 3. De patladı bilemiyorum sebebi nedir ama zehir gibiydi içilmedi bende iade ettim. Aromalar da aynıydı lemon tart ve Heisenberg her siparişimde vardır

Hocam benden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Çünkü ben hep sipariş verdiğim nbase i aldım ve bu aynı nbase i 3. Alışımdı. 70/30 6mg nic hepsi. 3. De patladı bilemiyorum sebebi nedir ama zehir gibiydi içilmedi bende iade ettim. Aromalar da aynıydı lemon tart ve Heisenberg her siparişimde vardır
Yüksek mg li nbase gelmiş olabilir o nikotinin acımsı kokusunu aldıysanız aromayıda öldürür evet

Neyse konudan sapmayalım @PcKoPaT ufkumu açtı yaptığı tabloyla bende seyreltenler için biraz geliştirdim
VG fiyatları tabloda güncel olduğunda 36mg nbaseyi 3mg a düşürdüğümüzde az çok birim fiyatının (10ml olarak aldım küsuratla uğraşmamak için) ne kadara mal olabileceğini hesaplayan bi hesaplayıcı tasarladım nbase fiyatı girmeniz yeterli tablodaki verilerle 60 farklı nbase kombinasyonu yapmanız tabloda mümkün
İsteyenle dosyasını paylaşırım

Tekrar merhaba bazı eklemeler yaptım ve açık bi şekilde sizlere sunmak isterim
36mg dan 3mg a
100mg dan 3mg a
100mg dan 9mg a
Max pg nbaseleri seyreltiğinizde oluşabilecek birim(10ml) maliyetini ve kombinasyonlarını simüle edebilirsiniz HESAPLAYICI
( @Koba Konunun sabitleme alanı varsa sabitlersen sevinirim herkese ulaşması için )

Son düzenleme:
Geri