• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit MTL'de Giden En İyi 3 Likit Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan faraway
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

faraway

Community
1 senesi dl 4 senesi mtl olmak üzere, toplam 5 senedir ceyranlı kullanıyorum..denemedik mod, ato, likit kalmadı diyebilirim, (mutlaka içilmedik daha çok likit vardır)..
son iki seneye yakın 3 likiti dönüşümlü olarak kullanıyorum ;
1) five pawns Grandmaster
2) five pawns Castle long reserve
3) five pawns black flag risen

(arada bazen, canım cigara çektiğinde de %3 le demlediğim black note latakia aroması..kullanıyorum :)

soru şu ; mtl de devamlı kullandığınız bir - iki - yada 3 likit varmı ? Varsa nedir ? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ??

(sadece kullanıcılar lütfen, tedarikçi ve reklamcı olmasın)..

????????

Son düzenleme:
Oyla 0
Powwow sauce tütün ve bir çeşit tatlının birleşimi tarif etmesi zor. Tatlı dediğime bakmayın çok şekerli bir tat değil. Genelde taban bu. Bunu hindistan cevizi, muz, incir gibi tatlarla birleştirmişler.
Ekli dosyayı görüntüle 39972
Mesela sağdaki powwow sauce, soldaki paraxu incirli olan.
Yani sadece tütün yok hiç birisinde. Size uyar tadı. Powwow sauce ile başlamanızı öneririm.
Bir de tabanında bu tat olmayanlar var markada onlar fire water olarak geçiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 39973
Bunların tabanında alkollü içecekler var gibi. Daha sert tatlar. Daha hard tütüncülere uygun. Ben ilk seriyi tercih ediyorum.
eyvallah hocam,aslında şu sıralar sade tütünlüleri denemek istiyorum değişik markalarda,hard tütüncümüyüm bilmiom ama fire water sanki daha uyar,alkol dedin daha da bi yükseldim:)

Nokomis sadece tütün, eminim tekrar içtim ve sitesine baktım hafif cookie tatlılığı olabilir gibi bişeyler diyor. Ama bisküvi tadı falan yok, ben alamıyorum ya da.

Bende muz içmediğim için hocam dikkat ettim alırken @Caganizm :).

Zaten bu seri Nokomis üzerine ilave edilen şeylerle kurulmuş, Powwow mesela custard ilave edilmiş hali, Coyote hindistan cevizi eklenmiş hali Nokomis tabanına.
Haklıymışsınız :) çok deneyince ben karıştırmışım kusura bakmayın. Benim muzlu dediğim nanabozho imiş. Yanlış bilgi vermişim kusura bakmayın. İsim benzerliği :)

eyvallah hocam,aslında şu sıralar sade tütünlüleri denemek istiyorum değişik markalarda,hard tütüncümüyüm bilmiom ama fire water sanki daha uyar,alkol dedin daha da bi yükseldim:)
Sizin buluşmada denettiğiniz likitlere manabush olanlar ya da tabanın powwow sauce olanlar daha çok benziyor. Fındıklı olanı doğrudan uyar size.
Tabanında alkollü tatlar olanlar daha sert tatlar.

Nokomis sadece tütün, eminim tekrar içtim ve sitesine baktım hafif cookie tatlılığı olabilir gibi bişeyler diyor. Ama bisküvi tadı falan yok, ben alamıyorum ya da.

Bende muz içmediğim için hocam dikkat ettim alırken @Caganizm :).

Zaten bu seri Nokomis üzerine ilave edilen şeylerle kurulmuş, Powwow mesela custard ilave edilmiş hali, Coyote hindistan cevizi eklenmiş hali Nokomis tabanına.
Nokomiste alayım o zaman:)sitesinde tr distributoru yazıyor,konuşayım bakalım,inşallah 12mg vardır elinde,6mg kesmez beni.

Sizin buluşmada denettiğiniz likitlere manabush olanlar ya da tabanın powwow sauce olanlar daha çok benziyor. Fındıklı olanı doğrudan uyar size.
Tabanında alkollü tatlar olanlar daha sert tatlar.
o zaman hocam nokomis alayım ,tütünle karışık tatlara henüz ilgim yok,bu arada komutanla denk gelemedik geçen,istanbula dönünce bırakıcam fındıklıyı.

Sayın hocalarım bir sorum olacak hazır konusu burada açıkken 1 buçuk yıl olacak hep DL takıldım ve premium likitlerim de bitti şu an kendi demlediğim nikotinsiz likitleri kullanıyorum bunlarda doğal olarak kesmiyor ne diyorsunuz alışırmıyım

Sayın hocalarım bir sorum olacak hazır konusu burada açıkken 1 buçuk yıl olacak hep DL takıldım ve premium likitlerim de bitti şu an kendi demlediğim nikotinsiz likitleri kullanıyorum bunlarda doğal olarak kesmiyor ne diyorsunuz alışırmıyım
hocam eskiden belki 1mg gibi içiyorsanız olabilir ama 3-5mg arası ise biraz zor olur sanki.ama tabii yeni düzenin inşallah keser, nik'ten kurtulursun.bunyeden bunyeye fark var,yaşamadan fikir sahibi olmak zor.

hocam eskiden belki 1mg gibi içiyorsanız olabilir ama 3-5mg arası ise biraz zor olur sanki.ama tabii yeni düzenin inşallah keser, nik'ten kurtulursun.bunyeden bunyeye fark var,yaşamadan fikir sahibi olmak zor.
Valla hocam ben 1.5 yıldır katran zifir karbonmonoksit i vs. Temizledim vücuttan ama her şeyi tadında bırakmak gerek yaşımız genç yolumuz uzun en iyisi en kısa zamanda elden çıkartmak

Valla hocam ben 1.5 yıldır katran zifir karbonmonoksit i vs. Temizledim vücuttan ama her şeyi tadında bırakmak gerek yaşımız genç yolumuz uzun en iyisi en kısa zamanda elden çıkartmak
aynen hocam mümkünse öyle yapın,zaten hemen her firmanın hemen her likitinin sıfır mg seçeneği var ,demek oluyor ki öyle tercih edende birsürü insan var dünyada.Zaten bu kullandığımız sistemde amaç değil araç nihai çözüme.

Manabush likitleri alabilecegim bir site ariyorum bilgisi olan varsa yardim rica edecegim.
not : baska mecralarda o.m. Lutfen versiyonu biliyorum bunun haricinde direk kontak saglayabilecegim bir web site arayisindayim

Manabush likitleri alabilecegim bir site ariyorum bilgisi olan varsa yardim rica edecegim.
not : baska mecralarda o.m. Lutfen versiyonu biliyorum bunun haricinde direk kontak saglayabilecegim bir web site arayisindayim
ben geçen sip geçtim öm yoluyla ,hemen kargoya verdiler,bugünde güvenlik aradı kargonuz geldi diye ama daha eve geçip paketi alamadım.Yurtdışı sitesinde tr distributor tek firma yazıyor hocam başka yerlerde bulmanız belki zor olabilir.

ben geçen sip geçtim öm yoluyla ,hemen kargoya verdiler,bugünde güvenlik aradı kargonuz geldi diye ama daha eve geçip paketi alamadım.Yurtdışı sitesinde tr distributor tek firma yazıyor hocam başka yerlerde bulmanız belki zor olabilir.
Tesekkur ederim, ben acaba kendisinin sitesi varmidir diye merak etmistim.

1 - yaklaşık 1.5 sene parliament bule
2 - yaklaşık 1 sene cuttwood tobacco trail
3 - yaklaşık 2 sene tribeca
4- yaklaşık 2 sene arion light blended tobacco
5 - yaklaşık 2 sene arion gold blend
bu likitleri hiç sıkılmadan uzun süredir tüketiyorum,

Keyf Mix Fireman Tobacco
Keyf Mix Captain's Tabac
Keyf Mix Parliament Blue Tabac

Severek tükettim, tüketiyorum.

Bir de vazgeçemediğim Black Note Latakia var ama her zaman tüketmiyorum onu, arada keyiflik oluyor..

Geri